top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

Köklenmek, Topraklanmak

Rüzgârın yönü veya kuvveti ne olursa olsun köklenmeyi ve topraklanmayı biliyorum…



Hayata keyif, güvenle köklenmenin nasıl bir his olduğunu bilmek ister misiniz?”

“Rüzgarın ve kasırganın kuvveti ne kadar güçlü olursa olsun, hayata kolaylıkla köklenmeyi bilmek ister misiniz?”

#evet derseniz bu hisler Theta Healing® hisyüklemesi tekniği ile size yüklenecektir.



2016 yılı Nisan ayıydı. Çalıştığım şirketin tasarım departmanının kazandığı tasarım ödülünü almak için İtalya’ya Como’ya gitmiştik. Hava yağışlı ve tören açık havada olacaktı. Şirketimizin tasarım müdürü bana geldi ve Ebru hanım bir sürü antin kuntin işler ile uğraşıyorsun ne olur şu yağmura söz geçiriver de smokinim ıslanmasın diyerek gülüştük.

Tamam dedim yapacağım. Sen ödül alana kadar yağmur yağmayacak. (ThetaHealing ve SeraphimBlueprint enerjileri ile havayı iyileştirme, zamanı durdurma konularını çalışmak mümkün ve 3,4 kez denedim ve hepsinde olumlu sonuç aldım. O seferde gerçekten başarılı sonuç aldık.)

Bu çalışmayı yapabilmek ondan izin istedim ve odaya geçtim yaptığım meditasyon sırasında kendimi Nemrut dağında gördüm. Ve kocaman bir yılan korkma benden gel diyordu.

Aradan 3,5 yıl geçti ve ben o tarafa defalarca kez niyet etsem de gidememiştim. Önümüzdeki hafta 2016 yılından beri gitmeye niyet ettiğim Urfa Göbeklitepe, Adıyaman Nemrut gezisine katılacağım. Ülke gündemindeki sıcak gelişmeler sebebi ile turizm firmasının whatsup grubunda korku ve endişe dolu yazışmalar başladı. Öyle ya geziye gidelim derken kafana bir havan topu ya da mermi yemek gibi bir senaryo yazabilir miyiz, evet her şey mümkün.

Eşim ve annem gitmemem yönünde bana tavsiyelerde bulunsalar da iç sesim; “güvendesin ve korunuyorsun gitmelisin” diyor.


Peki bu güven nerden geliyor?


Evet 2016 da beni oraya korkma gel diye davet eden yılan da var işin içinde.

Ama esas konu, topraklanma daha da doğrusu köklenme ile ilgili.

Ve bunun sebebi de 2014 yılından beri her gün yaptığım Theta Healing® meditasyonu….

Köklenme dediğimiz zaman beden geliyor aklımıza, toprak ana gaia geliyor.

Yaşama, hayata toprağa ne kadar kökleniyorsunuz.


Eğer bir kişi gerçekten iyi çalışan bir kök çakrasına sahipse ve yerküreye magmaya köklenebiliyorsa bedeni ve fiziksel dünya ile muhteşem bir bağ kurabilir. Refah/bolluk, dünyasal özgüven, güvenlik, istikrar ve hayatta kalma bilinci güçlü olur. Ve dünyanın neresine giderse gitsin kendini köklenmiş ve ait hissettiği için daha özgür ve güvende yaşar.

Theta Healing® tekniğinin meditasyonunun içinde enerjiyi toprağın, yerkürenin merkezi ile dengelemek vardır. Kök çakramızın hayata keyif, rahat ve güvenle bağlanması vardır. Bunu düzenli olarak yaptıkça, zaten beden devasındaki polarizasyon dengelenir ve rüzgârın, kasırganın kuvveti ne olursa olsun güvende köklenmiş olarak yaşamayı bilirsin. Bugün sizlerde görüyorsunuzdur, Theta Healing® eğitmenleri dünyanın her yerinde eğitim verirler, daha mobility gezerler. Bu güven köklenme enerjisinden gelmektedir.


907 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page