top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

Üst Düzey Müşterileri Çekmenin 3 Adımı

Bir girişimci olarak hepimiz üst düzey müşterilere sahip olmayı hayal ederiz. Manevi girişimciler için de durum farklı değil





Kalbinizin sesini dinlediniz, iç sesinizin evet dediği pek çok eğitime katıldınız. Ruh aileniz ile buluşmayı arzuluyorsunuz. Bir süre işler iyi giderken bir yerlerde bir şeyler olmaya başladığını ve hayalinizi kurduğunuz o ruh ailenizle aranızda mesafeler oluştuğunu hissediyorsunuz.


Maalesef girişimciler hayalini kurdukları müşteriyi çekmek için neye ihtiyaç duyulduğunu anlamıyor?


Bazı manevi girişimciler sundukları program ve hizmetleri sevdikleri sürece müşterilerin onlara akın edeceğini düşünüyor!


Kullanılan tekniğin adını arayan birkaç kişi belki tesadüfen size ulaşabilir, ama bu gerçek anlamda sizin hayal ettiğiniz müşterilere ulaşmanızı sağlamayacaktır. Ancak dikkate alınması gereken başka faktörler de var.

Üst düzey müşterileri çekmek için onları neyin harekete geçirdiğini, nasıl düşündüklerini ve çalıştıklarını anlamalısınız.


Burada dikkatinize getirmek istediğim üç temel unsurdan bahsetmek istiyorum.


1) Programlarınızın ve hizmetlerinizin kalitesini ücretlerinize yansıtın.


Biliyorum aranızda son derece etkileyici olan, danışanlarına etkili sonuçlar aldıran, hayatlarında dönüşüm yaşatan manevi girişimciler var. Onlarla çalıştım ve hikayeleri çok etkileyiciydi ve onlara hep şunu söyledim.

Neden bu fiyat?

Aldıkları ücret asla verdikleri hizmetin karşılığı değildi.

İnanın bana bu bilinç hali “potansiyel müşterilerin” zihninde size karşı bir kopukluk yaratır.

Yaptığınız işte uzmansanız, bunu bilerek sorgulamadan durun ve bunu yansıtan ücretleri alın.

Üst düzey bir müşterinin aklında hizmetlerin ucuz olması için hiçbir neden yoktur. Tam aksine, fiyatınız düşükse tekliflerinizin kalitesini sorgulayacaklardır.


2) Kişisel Markanızı ÖZ’den gelerek konumlandırın.


Mahatma Gandhi'nin şu sözünü çok kıymetli buluyorum.

"Tanrıyı memnun edecek olan işimizin niceliği değil niteliğidir."


Senin ÖZ’üne ait frekansı çevrne yaymaya başladığın zaman, ruh ailen yani, üst düzey müşteriler sana doğru çekilmeye başlar. Bu evrenin bir yasasıdır. Önce senin kişisel markanı konumlandırman ve onun frekansını düşüren tüm etkilerden arındırman gerekir. Müşteriler, detaylara verilen önemi fark ederler.

Saygı duyulmaya değer, kaliteli bir marka veya hizmet olarak sağlam bir itibar oluşturun.


3) Üst düzey müşterilerinize özel avantajlar sunun.


Ruh aileniz olan, üst düzey müşterileriniz için ekstra avantajları, bonusları ve ayrıcalıkları düşünün. Müşterilerinizin sonuçlarını geliştirmek için ana teklifinizi tamamlayan, algılanan değeri yüksek şeyler ekleyin.

Ve elbette, müşterilerinize karşı özgün bir şekilde kendiniz gibi davrandığınızdan emin olun. Sonuçta insanlar gerçek insanlardan satın almak istiyor.


Öyleyse muhteşem ÖZ benliğinizin parlamasına izin verin ve müşterilerinize tüm kalbinizle ve ruhunuzla hizmet edin!


Üst düzey müşterileri nasıl çekeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, ayda bir yaptığım Bolluk Hızlandırıcı webinarıma ücretsiz olarak katılabilirsin.


Bu yolculukta size destek olacak ve ilerlemenize destek olacak bir yol arıyorsanız benimle birlikte 1:1 Ben AŞ VIP Danışmanlık Programıma Katılabilirsin. Ücretsiz 30 dakikalık keşif görüşmesi için benimle iletişime geç.




39 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page