top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

Para Akışı Zayıfladığında Bolluk Zihniyetinizi Korumanın 7 Yolu



Öyle zamanlar oluyor ki bazen bolluk zihniyetini sürdürmeniz gerçekten o kadar da kolay olmayabilir.


İster iş dünyasında nakit sıkıntısı çekiyor olun , ister maaşınızda yeterince artış olmasın , ister  insanlardan, haberlerden  yaşanmakta yada yaklaşmakta  olan bir ekonomik durgunluk hakkında konuşmaları dinliyor olun .

 

 

Burada kesin olan bir şey var ki, oda!

Korku, belirsizlik, stres, endişe ve beraberinde gelen sınırlandırılmış zihin yapısına doğru çekiliyor olmaktır ve buda maalesef enerjinizin 🥀 düşmesine neden olabilir.


Ve siz ne kadar güzel ve sizi mutlu eden, bir sonraki potansiyelinize taşıyan hedefleri belirlemiş ve hatta onları vizyon tahtanızda tezahür ettirmeye çalışmış olsanız da…


Bu düşen enerji, GELİŞMENİZE ve gelecek vizyonunuzla uyumlanmanıza yardımcı olmuyor 🙌🏼


Peki, PARASAL olarak BÜYÜMEYE devam edebilmeniz ve bir sonraki seviyenizi ortaya koyabilmeniz için korkuyu genişleten deneyiminizdeki kanıtları nasıl görmezden gelirsiniz?


İşte size bu yazıda bolluk zihniyetini sürdürmenizi destekleyecek  7 pratik ve enerjik değişimi paylaşacağım .





1. Odağınızı Değiştirin

 

Bu yazının başlarında korku, belirsizlik, stres ve endişenin enerji sözleşmenizi (hayalinizi kurduğunuz vizyon panonuz) ortaya çıkarmasını zorlaştırabileceğini söylediğimi hatırlıyor musunuz?


Aslında bunu yaşamanızın nedeni, tamamen evrensel yasalardan birisidir. Deneyimlemek istemediğiniz şeye odaklanıyorsunuz. Korku, belirsizlik ve stres ve o enerjiyi çekiyorsunuz hayatınıza.

 

Ve bu enerjilerin frekansı düşük olduğu için sizinde frekansınızı doğal olarak düşürecek ve vizyon panonuzdan uzaklaşacaksınızdır.


Örneğin: Sürpriz bir fatura, tadilat işleri ile  gelirin azalması , çok fazla yeni müşteri ile çalışamamak, harcamaların artması, eksikliğe odaklanmanıza neden olan tetikleyiciler olabilir.


Bunu değiştirmek için odağınızı  değiştirmeniz önemlidir .


Bunu yapmanın en kolay yollarından biri, para ve bolluk açısından neyi tezahür ettirmek istediğinizi düşünmek ve ardından bunun etrafında bir vizyon panosu hazırlamak olabilir.

 

 

Vizyon panosu tamamlandıktan sonra enerjisini daha da hizalamak için bazı ek teknikler

(çakra dengeleme, bilinçaltı kodlarının dönüştürülmesi, meditasyon, olumlama vb ) uygulamak  ve ardından harekete geçmek( Unutmayın her zaman eylem şart)  ve evrenle yarı yolda da buluşmak (hiç bir zaman geç değil, her zaman evrenle hizalanmak için şansınız var)  için sezgilerinizi kullanmak  bu işin anahtarıdır.



2. Yeni Fırsatlar Arayın


Bolluk zihniyetini korumaya yardımcı olmanın bir başka yolu da yeni fırsatlar aramaktır. 


Yeni fırsatlar aramak, neyin mümkün olduğunu görmenize (ve odaklanmanıza) ve dolayısıyla enerjinizi yüksekte tutmanıza olanak tanır.


Sizi güçsüz ve çözümsüz alandan çıkarıp güçlenmenin olduğu bir yere götürür.


Para konusunda kendinizi gergin veya olumsuz hissettiğinizde yeni olasılıklara kendinizi açın 💸



3.İnovasyon

 

İş modelinize yenilik katın. Koçluk veya şifacılık alanında hizmet veriyorsanız belki mevcut müşterileriniz için yeni bir teklif sunabilirsiniz. Bir ek işe başlayabilirsiniz veya kariyer olanaklarınızı artırabilecek yeni bir beceriler öğrenebilirsiniz.


Yukarıda belirtilenleri uygulamasanız bile kendinizi o fırsatçı zihin çerçevesine sokmanız, enerjiniz ve titreşiminiz için harikalar yaratacaktır çünkü 👇🏻


İçinizdeki GÜÇ noktasına tekrar bağlanacaksınız 🤍

Seçeneklerinizin olduğunu fark edebilecek ve görebileceksiniz


Uzun vadede başarılı olmak için esnekliğin çok önemli olduğunu unutmamalısınız. Dünya değiştikçe uyum sağlayabilmek, yön değiştirebilmek ve yenilik yapabilmek, uzun vadeli başarıyı garanti edecek olan şeydir .


Eğer bu konuda zorluk yaşadığınızı düşünüyorsanız Tepe Çakranızın dengelenmesi için çalışmalar yapmanızı öneriyorum.


3. Her zaman minnettarlık

 

Sahip olduklarınızı takdir etmenin ve minnettar olmanın daha bereketli ve bolluk dolu bir yaşam yarattığını hepimiz biliyoruz.


Ancak enerji konusunda uzun yıllardır çok hassas olarak çalışan birisi  olarak benim bu konudaki düşünce şu şekilde.


Minnettarlığın daha derinine indiğiniz zaman titreşimi değiştirebiliyorsunuz.

Yüzeye göz atmak başka şey , DERİN'e gitmek başka şey .

 

Bu durumu şöyle açıklayabilirim….

Örneğin ben genelde yazma saatimde minnettar olduğum 10 şeyin listesini yazarım. 10 tanede sahip olmadığım vizyonum içinde minnettarlık listesi yaparım.

 

Bu uygulama harikadır ve çok güçlüdür.  Ancak frekans değiştiren derinlere bakmak için,

 

10-15 dakikanızı sadece minnettar olduğunuz bir şeye ve bunun için minnettar olduğunuz tüm nedenlere odaklanarak geçirirseniz , DERİNE giderek enerjinizi değiştirebileceğinizi ve titreşimi daha güçlü bir şekilde yükselteceğinizi söylüyorum size.

Kendiniz deneyin ve görün!



4. Kaynaklarınızı Akıllıca Kullanın

 

Bolluğun istediğiniz kadar hızlı akmadığını hissettiğinizde harcamaları planlı olarak kısmak akıllıca olabilir. 

 

Ancak burada kritik olan konu büyümenize, genişlemenize ve daha fazla para yaratmanıza yardımcı olabilecek her şeyi ortadan kaldırmamak önemlidir 💸

 

Bazen paranın girebilmesi için dışarı çıkması gerekir!

 

Benim hayatımda ilk parasal kırılım anım dört yıldır işsiz olduğum halde ve hiç gelirimin olmadığı anda gidip Seraphimblueprint, koçluk ve Thetahealing eğitimleri almak ile olmuştu. (Yıl 2014)

 

1 ay sonra vizyon tahtamda 2011 yılında yazdığım kurumsal işimde pazarlama müdürü olarak göreve başladım. Ve tüm koşullar maddi, manevi tezahür etmişti. Hatta abartmıyorum iş görüşmesi yaptığımız mekanı bile benim hayalimdeki yerde yaptılar

(Ataşehir Sahan Restaurant!- paylaşıyorum çünkü gerçekten hayal bile edilmeyecek bir mekan kurumsal iş görüşmesi için)

İşimde yaşadığım ani başarıyı %100 olarak yaptığım içsel değişimlerin bir sonucu olarak nitelendiriyorum ve bunun büyük bir kısmı da sezgilerime GÜVENMEK ve bu şifa çalışmalarını uygulamaktı.


Bazen daha fazla bolluğu taşıyabilecek bir kap olabilmek için GENİŞLETMEK için cesur seçimler yapmanız gerekir 🙌🏼

 

Bu konuda netlik kazanmanın bir yolu, en yüksek benliğinizi (vizyon tahtanızı) hayal etmektir. 

 

 

Yapmanız gerektiğini düşündüğünüz bir şey varsa kendinize ve sezgilerinize güvenin; çünkü bu, bir sonraki bolluk düzeyinize giden yol olabilir



5. Çevrende Kimler Var

 

 

“Siz, en çok vakit geçirdiğiniz beş kişinin ortalamasısınız.” -Jim Rohn

 

Bu söze katılıyorum, çünkü bizler çevremizdeki insanların tutum ve davranışlarından doğal olarak etkileniyoruz.

 

Peki ya enerji olarak orada neler oluyor, dersiniz…

 

Bir sünger olduğunuzu ve günlük yaşamınızda deneyimlediğiniz her şeyi emdiğinizi hayal edin 🧽


Sürekli olarak zihniyet eksikliğinizi güçlendiren insanlara ve haberlere maruz kalıyorsanız , bu durum düşüncelerinizi ve hislerinizi etkilemeye başlayacak ve enerjiniz doğal olarak düşecektir 🥀


Örneğin, haberleri izlediğinizi ve yaşanılan ekonomik zorlukların anlatıldığını duydunuz.

 

Annenizden o sırada gelen telefonda pahalılık nedeni ile artık market alış-verişlerinde zorlandığını duyarsınız.


Daha sonra işyerinde satışların düşmesi nedeni ile boş olduğu için sizi arayan arkadaşınızdan işlerin bıçak gibi kesildiğini dinlersiniz.  


E-Postanıza gelen bir pazarlama bloğunda pazarın ne kadar doymuş olduğuna dair bir yazı okuyorsunuz ve reklamlara yoğun bir şekilde yatırım yapmadığınız sürece rekabet edemeyeceğinize inanmaya başlıyorsunuz 😩


Bu olaylar zincirinin enerjinizi nasıl daraltıp sizi korku, belirsizlik, stres ve endişe durumuna soktuğunu gördünüz mü?


Ve gerçek şu ki, haberlerin, annenizin, arkadaşınızı  veya pazarlama bloğunu yazan kişinin  söylediklerinden bazıları doğru olsa bile , ekonomik krizlerde  YENİ nişler, talepler ve pazarlar yaratır.


Yani aslında bunun (eğer enerjiyi doğru kullanırsanız ) bolluk YARATMANIZA yardımcı olabilecek başka bir yanı daha var 👏🏼


Bu nedenle kendinizi büyümeye ve olmayı arzuladığınız yere odaklamanız için enerjinizi genişletecek POZİTİF etkilerle çevrelemek çok önemlidir 🌱


Belki bu, sizi bir sonraki seviyenize yönlendirebilecek bir koç veya mentörle çalışmak veya sadece gelişim zihniyetine sahip arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantı kurmak olabilir. Hatta arkadaşlarınızın sizi bu şekilde desteklemesini bile sağlayabilirsiniz .


6. Duruma Yükselerek Dışardan Bakın


Son zamanlarda hayatınızda bolluğun akmadığını hissetmenize neden olan bazı değişim ve değişimler olduğunu fark ediyorsanız-

 

Yani müşterilerinizin azalması, karlılığınızın düşmesi, işyerinde maaşınızda yapılan kesinti, ek gelirlerinizin azalması, kiracınızın kirasını ödememesi, gelirinizin azalması 📉


 Bu olayın daha derin bir nedeni olabilir.


Bazen “enerjik daralma-ıssızlık dönemi ” sizi bir sonraki büyümenize hazırlıyor olabilir.

 

Durumun böyle olabileceğini düşünüyorsanız kendinize şunu sorun:


Şu an yaşadıklarımı yaşamanın bana bir faydası olsaydı bu ne olurdu?


Örneğin; belki de takviminizde müşteri/danışan azalması, sağlığınız üzerinde çalışmanız veya satışların düştüğü mevcut sunduğunuz hizmetten çok daha uygun olan yeni çevrimiçi kurs oluşturmanız için size ALAN sağlıyor olabilir.

Belki iş modelinizi değiştirmeniz için size bir fırsat sağlıyor olabilir.

 

Eski işimde birlikte çalıştığım bir genel müdürüm vardı. “azrailin nefesini ensende hissedeceksin” derdi. Bazen büyümek ve içsel potansiyelimizi açığa çıkarabilmek için zorlanmak bir yakıt etkisi yapabiliyor.


Ya da belki de işinizde alamadığınız yüksek zam oranı?  Yada danışan sayınızdaki azalış vizyon tahtanızda kendinizin bir sonraki seviye versiyonuyla eşleşen yeni, daha iyi bir işi ortaya koymanız için bir davettir?

 

7. Maneviyatın Gücünü Hatırlayın


Bolluk zihniyetini sürdürmenin ruhsal gücünüzden yararlanmaktan daha güçlü bir yolu yoktur.


Konu tezahür uygulamanız olduğunda yaradanın niyetini sizin dileme arzunuz ön plandadır .


Kendinize sonsuz sayıda yolla daha fazla bolluk getirmek amacıyla evrenle birlikte yaratmaya başlamak için bir manifestocu olarak becerilerinizi kullanın 💸


Güçlü bir yaratıcı ve RUH olduğunuz gerçeği, bereketin gerçek kaynağıdır



Sevgiler

 

Ebru




Not: Tezahür sürecine olan inancınızı güçlendirmek ve ruhsal gücünüzden daha fazla yararlanmak mı istiyorsunuz ? 🤍



Bunu yapmanın en iyi yollarından biri güçlü bir tezahür ritüeli kullanmaktır.

 

Neden?


Çünkü titreşiminizi değiştirmenin ve arzularınızı çekmenin güçlü bir yolu budur. ✨ Size bu konuda çok güçlü bir çalışma yapabileceğiniz mini tezahür ritüelimin ücretsiz bağlantısını paylaşıyorum. Göz atmayı unutmayın...




106 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page