top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

Seraphim Blueprint Sistemi Nedir?

Kendiniz için bir şey yapın, iyileşin!


Bu enerjinin gücünü fark etmek ve her şeyin sadece sizin kutsal kalbinizden İlahi Kaynağa bağlanıp kanalların açılmasına ve

enerjinin size akmasına izin vermekle mümkündür..


Seraphim Blueprint 1994 yılında Ruth Rendely tarafından tekrar dünyaya sunulan kadim bir farkındalık sistemidir. Altı basamaktan oluşan temel eğitim sürecinde katılımcılar birbiri üzerine yapılanan 11 evrensel enerjiye ayarlanıyor.


Bizi fiziksel, duygusal ve zihinsel olarak dengeleyen bu enerjiler sayesinde hem kendimizi, hem başkalarını iyileştirmeyi öğreniyoruz.


Kolay ve arka planda çalışan bu enerjileri düzenli kullanarak ruhsal uyanışımıza giden yolda ilerlemeye başlıyoruz.


Seraphim Blueprint Nedir?



Serafim Blueprint ruhani sistemi 11 temel enerjinin en uygun şekilde birbirleriyle etkilenmesidir. Bu etkileşim de, yaşam enerjisini en yüksek seviyeden alabilmemizi, kendimizi bir bütün içinde, güçlü bir şekilde rahatlamış hissetmemizi sağlar.


Bundan 13.000 sene öncesinde, Serafim adı ile bilinen bir melek, bir grup kozmik enerjiyi birleştirdi. Birleşen bu kozmik enerji, evrenimizde bulunan tüm canlı türlerinin en kolay şekilde iyileşmesinde ve kişisel gelişiminde kullanılabilir.


Dünyamızda bu yeni enerjiyi kullanmayı ve bilgilenmeyi ilk olarak Atlantis rahipleri, bilginleri tanımışlar ve bu ruhani sistemin Atlantislilere ulaşmasını sağlamışlardır. Atlantis kıtasının yok olmasıyla birlikte Serafim enerjisi öğretisini içeren bu ruhani sistem de tamamıyla unutulmuştur.


Bu ruhani sistemi kuran Serafim Meleği, aynı zamanda sistemin de koruyucusudur. Bu sebeptendir ki Serafim Meleği, uzun süre, insanlığın tekrar bu ruhani sistemi kavrayabilme olgunluğuna ulaşmasını beklemiştir.


Günümüzde, bu ruhani sisteme yeniden ulaşmamız ise, 1994 senesinde Serafim Meleğinin, meditasyon öğretmeni olan Ruth Rendely ile iletişime geçmesiyle gerçekleşmiştir.



Serafim İyileştirmesi

İçinde bulunduğumuz bu dönemde insanlığın, ülkemizin ve gezegenimizin iyileşmesi; bizim kendimizi iyileştirmemiz, enerjimizin dengelenip yükselmesi ile doğrudan bağlantılıdır.


Evrenin dili frekans ve titreşimden oluşur. Bizim titreşimimiz yükseldikçe, kendimiz ile birlikte ailemiz ve yakın çevremizin ve hatta dalga etkisi ile genişleyerek yayılan enerjimiz sayesinde ülkemiz ve gezegenimizin iyileşmesine katkıda bulunabiliriz.


Evren, Kaynak, Yaradan'dan varoluşun ilk anından beri an be an sonsuz sayıda enerji yayılır. İnsanlar bu enerjilere bir çok farklı kanal ve sistem ile bağnatı kurarlar. Seraphim Blueprint Sistemi, Yaradan’dan dağılan enerjilerden insanlığın, yerkürenin ve galaksimizin hayrına çalışan 11 ana enerjinin, Seraphim Melekleri tarafından bir araya getirilerek bizlerin en uygun şekilde kullanımı için tasarımlanmıştır ve 6 basamaktan oluşur.


Seraphim Melekleri Yaradana en yakın melek grubu olup aralarından bir tanesi bu ruhani sistemin koruyuculuğu görevini üstlenmektedir.

Hepimizin bildiği gibi; aslında bizler fiziksel bedenimizin ötesinde enerjiden oluşmuş varlıklarız. Zaman içerisinde yaşadığımız her türlü stres, acı, olumsuz duygular ve düşüncelerimiz; karmalarımız enerji bedenimiz üzerinde yoğun birikimlere ve dolayısıyla enerji tıkanıklıklarına, blokajlara sebep olur.

Bu da enerji dengemizin bozulmasına yol açar. Tıpkı fiziksel bedenimizin tedavi edilmesi gibi enerji bedenimizinde iyileşmeye, şifalanmaya ihtiyacı vardır. Enerji bedenimizdeki şifalanma; kişisel, fiziksel, duygusal ve zihinsel açıdan dengelenerek enerjisel boyutta titreşimimizi yükseltmemize; rahatsızlıklarımızdan arınmamıza; özümüze, saf sevgi ve ışık halimize dönmemize yardımcı olur.

“Seraphim İyileştirmesi” olarak adlandırılan ilk seviyeyi tamamlamak; çakralarımızın açılarak enerji bedenimizdeki blokajların kalkmasını sağlar. Sizi bedensel hem de duygusal olarak iyileştirir ve bu sayede ruhsal gelişiminiz için gerekli temel oluşturur.


Sistemin ilk enerjisi olan Yaşam Gücü Enerjisi size kendinizi ve başkalarını fiziksel olarak iyileştirme gücü verir. İlahi Uyum Enerjisi ismi taşıyan ikinci güç de iyileştirme enerjisidir ama onun hedefi duygusal yönünüzdür. Bu iki enerjiye uyumlandığınızda içsel dengeniz ve bağışıklık sisteminiz sağlamlaşır.


  1. Basamak eğitim konu başlıkları;

  • Tüm enerjilerin akışını sağlayan ve öncelikli olarak çakralarımızı etkileyen birinci Yaşam Gücü Enerjisi kanalının açılması

  • Bedenimizin her yanına enerji dağılımını sağlayan ikinci Yaşam Gücü Enerjisi kanalının açılması

  • Böbreklerin çalışmasını geliştiren Yaşam Gücü Enerjisi için uyumlama

  • İnsanlar ile objeler (kristaller, gıdalar vb.) arasında Yaşam Gücü Enerjisi kanalını oluşturabilme becerisi ile uyumlama.

  • Kuvars Kristallerine Yaşam Gücü Enerjisi yükleme becerisi

  • Bir odaya veya kapalı mekana Yaşam Gücü Enerjisi uyum parmaklığı kurma becerisi

  • Kendimize ve başkalarına ellerimiz aracılığı ile Yaşam Gücü İyileştirmesi verme becerisi

  • İyileştirme enerjisi olarak duygusal yönümüzü hedef alan İlahi Uyum Enerjisi kanalının açılması

  • İlahi Uyum İyileştirmesi, duygusal ve zihinsel bedendeki enerji akışına uyumlanma

  1. aşama uyumlama eğiitmi almak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Whtasapp iletişim: 0 532 2957239


1.778 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page