top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

Kalbinizin Kapısını Sevgiye Açın




Aşk ve sevgi, hayatımızın en temel ihtiyaçlarından biridir. Mutlu ve tatmin edici bir ilişkiye sahip olmak, ruhsal ve duygusal sağlığımız için son derece önemlidir.


Peki ya aradığınız sevgiyi bir türlü bulamıyorsanız?

Ya da mevcut ilişkilerinizde sorunlar yaşıyorsanız?



Sorun sizde değil, inançlarınızda olabilir!


Hayatımıza çektiğimiz her şey, inançlarımızla doğrudan bağlantılıdır. Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda da durum farklı değildir. Yanlış veya eksik inançlar, tıpkı pusulanın iğnesini saptırması gibi, aradığımız aşkı da bizden uzaklaştırabilir.


Bu hatalı inanç programları Kalp Çakranızda blokaj yaratarak hayatınıza sevgiyi, aşkı çekmenizi bloke etmeye başlarlar.




Bir diğer blokajın kaynağı ruhun geçmiş yaşam deneyimlerinden getirdiği Kalp Çakra sınavını geçemiyor olmanızdan da kaynaklanıyor olabilir.






Hatta bazen seçtiğiniz partnerizin de kalp çakrasında yeterli enerji olmayabilir.





PEKİ ÇÖZÜM NE?


1. İnançlarınızı dönüştürün: 

Aşk ve ilişkilerle ilgili inançlarınızı ve bunların hayatınızı nasıl etkilediğini fark etmeniz ilk adımdır. Bu farkındalıkla, kısıtlayıcı inançlarınızı sevgi dolu ve destekleyici yeni inançlarla değiştirebilirsiniz. Bu konuda sizi desteklemesi için meditasyon ve duygu günlüğü tutmanızı tavsiye ediyorum.



2. Enerji blokajlarını temizleyin: 

Sevgi akışını engelleyen enerji tıkanıklıkları da aradığınız mutluluğu bulmanızda engel teşkil edebilir. Özel enerji çalışmalarıyla bu tıkanıklıkları temizleyerek kalbinizi sevgiye ve yeni ilişkilere açık hale getirebilirsiniz. Reiki vb enerji çalışmaları ile bu konuda çalışmalar yapmanın çok faydasını görürsünüz.



BU NOKTADA SİZE ÖZEL BİR ÇÖZÜM SUNUYORUM.


Özel Tasarım Kalp Çakrası Bilekliği ve Uzaktan Enerji Çalışması


Pembe kuvars, inci, rudraksha ve necef taşı gibi kalp çakrasını destekleyen taşlardan oluşan özel bileklik ve uzaktan yapılan enerji çalışmasıyla, hem inançlarınızı dönüştürebilir hem de sevgi akışını engelleyen enerji blokajlarını temizleyebilirsiniz.



Bu çalışmanın size sağlayacağı faydalar:


Daha sağlıklı ve sevgi dolu ilişkiler

Artan özgüven ve özsevgi

Olumsuzluklardan arınmış bir zihin

Kalbinizde sevgiye yer açmak

Hayallerinizdeki ilişkiye bir adım daha yaklaşmak



Bu çalışmada kullandığım SeraphimBlueprint Venüs Gezegen Enerji Uyumlamasının hayatınıza katacağı enerji destekleri ise;





Saf olmayanın yakılıp atılması sonucunda elde edilen duruluk. Kendini sevme, kendine değer verme.


 Yani hepimizin geçmişten gelen ve pek hoşumuza gitmeyen özelliklerimiz veya yüklerimiz var. Yaptığımız ve aslında yapmak istemediğimiz yapmamış olmayı dilediğimiz şeyler. Hatalar, kaçırılmış fırsatlar ve birçok kişi için bu gerçekten sorun. Ve kendilerini bağışlamaları konusunda çok büyük sıkıntı yaşıyorlar bunu bir türlü yapamıyorlar. Eskiyi geçmişi bırakamıyorlar. İşte burada Venüs devreye giriyor.


Masumiyet


Tüm eski yükleri kökünden yakıp atabiliyor. Bu tabi aynı zamanda bir masumiyete kavuşmamızı sağlıyor


Hayatın tadına varma ve tatlı gıdalardan keyif alma


Hayatın tadına varma ve tatlı gıdalardan keyif. Venüs bizim her şeyin içindeki güzelliği görmemizi sağlıyor. Ve aynı zamanda bire bir tatlı gıdalardan keyif almayı da mümkün kılıyor




Venüs Gezegen Enerji Bilekliği ve uzaktan enerji çalışmasıyla siz de aradığınız sevgiye ve mutluluğa ulaşabilirsiniz. Hemen adresini ziyaret edin ve bu özel deneyime adım atın!



Bu çalışmada enerji olarak kullandığım #seraphimblueprint hakkında daha fazla bilgiye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.








80 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page