top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

Başarıya Giden Yolda İyileşme

MASTERCLASS&ENERJİ TEMİZLİĞİ


Bir yetişkin olarak karşılaştığınız sorunları iyileştirmenin en güçlü yollarından biri çocukluk yaralarınızı keşfetmektir.

Hayatınızın istediğiniz kadar tatmin edici olmayan yönleri varsa ya da bir şekilde tatmin ve başarı elinizden kaçıyor gibi görünüyorsa, o zaman cevaplar büyük ihtimalle çok eskilerden başlıyor.


Bunu göz ardı etmeden önce, insanların %95'inin çocukluk yaraları var, bu onların ailede işlevsiz davranışlar veya ihmal, istismar, ilgisizlik, duygusal/zihinsel/fiziksel/ruhsal destek eksikliği veya ihtiyaçlarının karşılanmamasıyla sonuçlanan işlevsiz dinamikler yaşadıkları anlamına geliyor.


Bir ruh olarak benzersiz bir şekilde ihtiyaç duyduklarımız ilişkilerde buluşuyoruz.

Son birkaç aydır, iş dışında, filmi biraz geri sararak, geriye giderek... ve zihnimin daha derin bodrum katlarına dalarak arzuladığım geleceği yaratmaya yönelmek için çalışmalar yapıyorum.


Daha derinlerde bir katmada bırakmam gereken birkaç örümcek ağının hala kalmış olduğunu zaten biliyordum. O ağları temizlemenin zamanı şimdide saklıymış...


Peki ya sizin için o dokunmadığınız bodrumunuzu temizlemenin tamanı geldi mi? 1. Hiç “Ben iyi değilim. Diğer herkes iyi mi?” 2. Düzenli olarak suçluluk duygusu yaşıyor musunuz- örneğin izin alırken, dinlenirken, kendinize para harcarken veya başkalarından daha fazlasına sahip olduğunuzda) 3. Terk edilmekten ya da yalnız kalmaktan korkuyor musunuz? 4. Utanç duygusu, yani hatalı olduğunuz hissini yaşıyor musunuz? Sosyal durumlarda, işte, yakın ilişkilerde, para, aşk, hediyeleriniz vb. konularda olabilir. Olduğundan daha ileride olmamak ama olması gerektiği gibi hissetmek… 5. Kendinizi kabul etmekte zorlanıyor musunuz? Utançtan iyileşmeye giden yol acı verici, karmaşık ve savunmasız olabilir.

Ama aynı zamanda inanılmaz derecede aydınlatıcı ve özgürleştiricidir ve inanıyorum ki arzuladığınız her şeyin kilidini açacak anahtardır.


İyileşmeden önce farkındalık gelmelidir.

Düşünce farkındalığı özgürlük getirir.


12 Kasım akşamı bu konuda muhteşem bir masterclass yaptık...


12 Kasım Pazar akşamı sizi derin ve güçlü bir canlı şifa yolculuğuna çıkardığım ve dönüştürücü şifanın gerçekleşebileceği 7 yaşam evresi boyunca size yol gösterdiğim canlı Başarıya Giden Yolda İyileşin Masterclass'ı kaçırdıysanız, tekrar kaydınız 30 Kasım’ a kadar izlenebilirsiniz.


Eğer kaçırdıysanız ve anında erişim ulaşmak istiyorsanız işte size tekrar kaydının bağlantısı


Programla ilgili sorularınız mı var?

16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page