top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

Gezegen Enerjileri Arınma Yüklemesi Serafim Blueprint

Güncelleme tarihi: 16 Şub 2022

Gezegen Enerjileri Arınma Yüklemesi Serafim Blueprint

Gezegen enerjileri arınma/yüklemesi Serafim meleği tarafından Seraphim Blueprint öğretmeni Ruth Rendely e kanallık yolu ile yapılan bir seri uyumlamadır.


Bu gün tüm vitaminlerinizi aldınız mı? Venüs’ün sevgi dolu enerjisinden ekstra büyük bir porsiyon almak istemez misiniz? Jüpiter’in manyetik şans enerjisinden bolca almaya ne dersiniz? Ya da Neptün’ün spritüel enerjisinden biraz daha fazlasını mı arzu ederdiniz? Güneş sisteminde Seraf ile yolculuk enerjisi, inisiyasyon almışlara, aynı vitaminlerle yapılan takviyeler gibi etkiler ve ayrıcalıklı, yepyeni bir destek verir. Ruth Rendely, IV. Basamak olan "Serafim Kozmikİhtişam" kursunun içeriğini hazırladığı sırada, Serafim Enerjilerinin koruyucusu olan Serafim Meleği, Ruth Rendely’e bu sisteme girmeği önerdi. Böylece Güneş sistemimizdeki, Güneş ve diğer gezegenlerle bağlantı enerjilerini içeren, ekstra inisiyasyon yöntemleri ile bu ek kurs meydana geldi. Seraf, Ruth’a, düzenli olarak belirli gezegen enerjileri ile bağlantı kurmanın, insanlara, yararlı olacağınıaçıkladı. Seraf, bu enerji ile yıkanmanın, bedensel, duygusal ve spritüel yeteneklerimizin gelişmesine, nasıl yardımcı olduğunu vurgulayıp, bunun da aynı vitaminlerin hayatımızdaki önemi gibi, eş değerde olduğunu belirtti. Atalarımız, bu gezegen enerjilerini, doğal yoldan ve doğrudan gezegenlerden alırlardı. Zamanımızda ise atmosferimizin kirlenerek, yoğunlaşması sonucu bu enerjilere olması gerektiği gibi ulaşamıyoruz.

Gezegen enerjileri yüklemesi, bizim bu gezegenlerin olumlu özellikleri ile rezonansa girmemizi sağlar. Fiziksel, duygusal, ruhsal anlamda bizi destekler.

Gezegen enerjileri aynı zamanda doğal taşlara da yüklenerek, kalıcı bir şekilde faydalanmamızı sağlar.

Güneş sistemindeki gezegenler ve olumlu etkileri:

GÜNEŞ

Fiziksel güç, canlılık, zindelik, irade, güven, olumluluk, iyimserlik, cesaret, Tanrı nın gücü ile birliktelik.

MERKÜR:

Hem fiziksel, hem fizikötesi varlıklarla daha iyi iletişim, konuşma ve kendini ifade etmede, duruişiti ve sezgisel yeteneklerde artış, f arkındalık, etkinlik, verimlilik, doğruyu yanlıştan ayırabilme, tefrik yeteneği.

VENÜS:

Güzellik, uyum, aşk, fedakârlık, incelik, muhabbet, dişilik, çekicilik, duyarlılık, yardımseverlik, yapıcılık, sanat.

MARS:

Girişkenlik, başarabilme inancı, özgüven, inisiyatifi ele alma ,kararlılık, dinamik enerji takviyesi, tutku, cesaret,

JÜPİTER:

İyi şans, fırsat, refah, parasal bolluk, ilerleme, büyüme, gelişme, genişleme, özlem ve arzuları destekleme, akıl yürütme, hüküm verme yeteneği. Yüksek Benlik ile temas kurabilmeyi destekler

URANÜS:

Dahilik yeteneği, özgünlük, yaratıcılık, yenilikçilik, şakacılık, ®mizah duygusunu teşvik eder.

NEPTÜN:

Tinsellik, ruhsal kavrayış,nüans ve incelik anlayışı,müzik yeteneği,romantizm,başkalarının içindeki Tanrı 'yı görme,duyarlılık,Kozmik bilinçliliği teşvik eder.


PLÜTON Muhakeme, akıl yürütme yeteneğinde artış, yalnış inanç kalıplarından sıyrılmak ve gerçeği görmek , derin şükran duygusu, dünyevi hayatın geçiciliğini anlama, herşeyin özünügörmeye teşvik eder.


:

Muhakeme ve akıl yürütme yeteneğinde artış, yanlış inanç kalıplarından sıyrılmak ve gerçeği görmek, derin şükran duygusu, dünyevi hayatın geçiciliğini anlama,

her şeyin özünü görmeyi teşvik eder.

319 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page