top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

Titreşiminizi Arttırarak Daha Fazla Para ve Başarı Elde Etmenin 5 Yolu


Hayatımızda zaman zaman her şeyin kolayca ilerlediği günler yaşarız - şanslı olduğumuz, bir araba hediyesi, indirimde bulunan şık bir çift ayakkabı veya beklenmedik bir promosyon teklifi gibi anlar. Bu günlerde, diğerlerinden daha şanslı olduğumuzu hissederiz.



Ancak, hiç düşündünüz mü neden böyle olduğunu?



Cevap oldukça basit: Yaşadığımız dünya, çekim yasası tarafından belirlenen titreşimsel bir gerçekliğe sahiptir; benzer enerjiler birbirini çeker.


Büyük Albert Einstein'ın ifadesiyle söylersek:


"Her şey enerjidir ve hepsi bu kadardır. İstediğiniz gerçekliğin frekansını eşleştirin ve o gerçekliği elde etmeden duramazsınız. Başka türlü olamaz. Bu felsefe değil, fiziktir".

Düşük frekansta titreşiyorsanız, düşük seviyeli deneyimleri çekeceksiniz; yüksek frekansta (örneğin, sevgi ve bolluk) titreşiyorsanız, yüksek seviyeli deneyimleri çekeceksiniz.




Bu nedenle, daha fazla para ve başarı çekmek istiyorsanız, titreşiminizi yükseltmeye odaklanmalısınız!

Bu amaca ulaşmanın birçok yolu vardır, ancak sonuçları görmek için tutarlı olmalısınız. Tutarsızlığı en aza indirmenin en etkili yolu, günlük titreşim seviyenizi artırmaya yardımcı olacak çeşitli teknikleri içeren bir sabah rutini oluşturmaktır.



İŞTE TİTREŞİMİNİZİ YÜKSELTİP, DAHA FAZLA

PARA VE BAŞARI ÇEKMENİZİ SAĞLAYACAK

5 ETKİLİ STRATEJİ:



1.Bilinçaltı Zihini Yeniden Programlama


Bilinçaltını yeniden programlamanın etkili bir yolu, kullnadığınız akıllı telefonun alarm etiketini güncel hedefiniz veya onayınızla değiştirmektir. Bu şekilde, her sabah alarm çaldığında, bilinciniz çekmek istediğiniz şeyi güçlendirmeye yardımcı olur.

Örneğin; geçen yılın hedeflerimden biri koçluk işimde tamamen dolu olmaktı, bu nedenle iPhone alarmımın "alarm" kelimesini "Randevu Takvimim Dolu" olarak değiştirdim ve bu benim hedefime ulaşmama yardımcı oldu.



2.Serotonin ve Dopamin Seviyelerinizi Artırın


Bu iki hormon var ya bir salgıladık mı ohhh titreşim kendiliğinden yükeseliverir ve gelsin aruzlarınızın tezahürü. Çünkü vücudunuz daha fazla serotonin ve dopamin ürettiğinde, doğal olarak daha neşeli, sakin ve rahat hissedersiniz. Bu olumlu duygular daha sonra evrene size daha fazla olumlu enerji çekmesi için bir sinyal gönderir. Bu doğal iyilik halini oluşturmak için her sabah olumlu olumlamalar yaparak pratik yapıyorum, vizyon tahtama bakıyorum, tezahür kutumu tutuyorum ve arzularımı görselleştiriyorum. Ayrıca, kedimle oyun oynamak, doğada yürüyüşe çıkmak ve bitki çayı içmek de bu sürece katkı sağlar.



3.Kendinizi Besleyin


Kahvaltıyı yoğun karbonhidrat ve bol reçel ile yaptığım bir bir dönem vardı. Ancak, gün içinde yarattığı olumsuz etkiyi fark edinceye kadar. Sabah vücudunuza ne koyduğunuzun ve bunun size nasıl hissettirdiğinin farkında olmak, titreşim seviyenizi yükseltmenin önemli bir parçasıdır. Ne yerseniz osunuz diyorlar ya gerçekten öyle, bedene soktuğunuz sağlıklı gıdaların bilincinde olun.



4.Meditasyon Olmadan Asla



Meditasyon, titreşim seviyemi yükseltmek için kullandığım en etkili uygulamadır. Farklı varyasyonları denedim, ancak en sevdiğim, çakralarımı temizlemek ve dengelemek için 30 dakika harcamaktır. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek için bazen ses çanaklarını dinlerim.


Ses çanaklarından çıkan sesler stresi azaltmaya, meditasyonun derinliklerine inmeye, konsantrasyonu artırmaya ve yaratıcılığı teşvik etmeye yardımcı olabilir. Çakralar hakkında daha fazla bilgi için ücretsiz Çakralar 101 Atölyemi izleyebilir ve hediye olarak sunduğum 7 çakra meditasyonuna sizde ulaşıp çaka dengeleme yapabilirsiniz.


5. Görselleştirme


Hayal gücünü kullanmak, titreşimsel uyumu sağlamanın güçlü bir yoludur. Tezahürlerinizi gerçekleşmeden önce hissetmek, görmek ve duymak zorundasınız. Daha fazla para ve başarı elde etmek istiyorsanız, görselleştirme bu sürecin önemli bir parçasıdır.



Eğer görselleştirme konusunda zorlanıyorsanız, hedeflerinize nasıl odaklanacağınızı ve onlarla nasıl uyum sağlayacağınızı öğreten ücretsiz Mini Tezahür Ritüelimden bir kopya alabilirsiniz.





Tutarlı olduğumda ve yukarıdaki teknikleri günlük rutinime uyguladığımda hayatımın niyetimle aktığını ve daha zahmetsizce tezahür ettiğimi görüyorum . 



Yalnızca birini kullanarak başlasanız bile arzu ettiğiniz olumlu değişimi yaratma yolunda ilerleyeceksiniz. 


Öyleyse aşağıya yorum yapın ve titreşiminizi yükseltmek için hangi tekniği uygulamaya başlayacağınızı bana söyleyin.


Tezahür sürecinde 1:1 destek almak isterseniz 12 haftalık tezahür koçluk çalışmam için benimle iletişime geçin.



Ebru


124 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page