top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

Serafim Jüpiter Gezegen Enerjisi

ŞANS & BOLLUK & BEREKET ENERJİSİ İÇİN

Şans Enerjisi Tüm Hayatımı Kuşatıyor”


Mitolojide tanrıların babası olarak bilinen Jüpiter neşe, bolluk, zevk, zenginlik veren bir güçtür. Astrolojide bu gezegen en büyük yardımcı, en fazla iyilik eden güç sayılır. Dokunduğu her şeye bolluk veren Jüpiter şans gezegenidir. Yıldız haritasında geçtiği evlere (o evlerle ilgili konularda) bolluk verir. Jüpiter’in doğum haritasındaki konumu kişinin zevke olan düşkünlüğünü belirtir.

Jüpiter varlık, zenginlik ve maddesel kazançları yönetir. Ayrıca görüş, iyimserlik, inanç, sadakat, adalet, güven ve akıl getirir. Jüpiter kafanın ve işlerin gelişmesini gösterir. Onun için din, felsefe gibi konularla ticaret, ekonomi gibi konular Jüpiter’e bağlıdır.

Güneş sistemindeki tüm gezegenlerin toplamından (Güneş dışında, o bir yıldızdır) daha büyük olan Jüpiter’e bolluk gezegeni denir. Büyük bir resim çizerek sizin her konuda büyük düşünmenizi ister.

Jüpiter, vücutta karaciğeri ve hipofiz bezini yönetir. Astrolojik olarak Yay burcunun yöneticisidir. Zodyak’taki turunu 12 senede tamamlar ve bir sene boyunca bulunduğu burca şans dağıtır.



Bilekliğin Özelliği: Bu bileklik Kristal Kuvars Kristali ile hazırlanmıştır. Daha sonra kristale “Jüpiter Gezegen Enerji uyumlaması yapılmıştır. Bilekliği taktığınız zaman aura alanınıza rezone olan enerji ile Jüpiter’in aşağıda açıklanan yararlı özellikleriyle bağlantı kurarız..

Jüpiter Enerji Yağmurunun yararları

  • Şans

  • Bardağın bereket ile taştığını hissetmek

  • Cömertlik Maddi Bolluk








“Gezegen enerjileri arınma/yüklemesi Serafim meleği tarafından Seraphim Blueprint öğretmeni Ruth Rendely e kanallık yolu ile yapılan bir seri uyumlamadır.

Seraf, Ruth’a, düzenli olarak belirli gezegen enerjileri ile bağlantı kurmanın, insanlara, yararlı olacağınıaçıkladı. Seraf, bu enerji ile yıkanmanın, bedensel, duygusal ve spritüel yeteneklerimizin gelişmesine, nasıl yardımcı olduğunu vurgulayıp, bunun da aynı vitaminlerin hayatımızdaki önemi gibi, eş değerde olduğunu belirtti. Atalarımız, bu gezegen enerjilerini, doğal yoldan ve doğrudan gezegenlerden alırlardı. Zamanımızda ise atmosferimizin kirlenerek, yoğunlaşması sonucu bu enerjilere olması gerektiği gibi ulaşamıyoruz.

Gezegen enerjileri yüklemesi, bizim bu gezegenlerin olumlu özellikleri ile rezonansa girmemizi sağlar. Fiziksel, duygusal, ruhsal anlamda bizi destekler.

Gezegen enerjileri aynı zamanda doğal taşlara da yüklenerek, kalıcı bir şekilde faydalanmamızı sağlar.

Yağmur olarak adlandırmasının bir nedeni de bunun aslında bir arınma işlevi gördüğüdür. Yani bu enerjiler bizim enerji sistemimize ulaştıklarında bir süreç başlatıyorlar temizleme ve arınma görevini yerine getiriyorlar. Hatta bazılarına göre sağanak ve duş gibi bazı öğrenciler tanımlıyor. Ya da şöylede benzetebiliriz. Siz duştayken bir sabun veya jel kullanıyorsunuz bu çok güzel koku yayıyor. Ve bu duşunuzu aldıktan sonraki üzerinizdeki koku bir süre devam eder ve dışarıya doğru yayılır sizden işte bu yağmurlarda buna benzer bu yağmurlar size anlık bir iyileştirme ve yarar sağlar. Ancak daha sonra bir süre daha sizin kendi enerji alanınızda bunlar kalır ve auranıza yayılır.

Üzerinizde taşıdığınız uyumlanmış kristal kuvarstan hazırlanmış bileklik enerjinizi destekleyecektir. “


*SeraphimBlueprint Hakkında Bilgi

http://www.seraphimblueprint.com/Seraphim/tr/Seminerlerinierigi/index.cfm?proAppName=Seraphim

*Uyumlama size SeraphimBlueprint 1.basamak öğretmeni Ebru Şener tarafından yapılacaktır.

http://www.seraphimblueprint.com/Seraphim/tr/Turkey/Ebruener/index.cfm?proAppName=Seraphim

*SeraphimBlueprint hakkında detaylar için;

637 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page