top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

Saf Yağlar İle Tam Koruma Ritüeli

İşte bana en çok gelen sorulardan biriside bu konu üzerine


“Ebru Hanım kendimizi nasıl koruyacağız?”

Size kendim için kullandığım ritüeli anlatacağım. Umarım sizde severek uygularsınız. Gerçekten çok güçlü bir koruma sağlıyor.


Gün içinde çevremizde sürekli bir olumsuz enerji alanına maruz kalıyoruz. Korku ile beslenen aura alanlarımız temizlenmedikçe ve koruma altına alınmadıkça maalesef bu enerjiler bizi etkisi altına alıp rahatsızlık vermeye başlıyor. Hadi gelin güzel bir ritüel ile koruma alanımızı güçlendirelim.


Bu ritüel için ihtiyacınız olan malzemeler;


Ön hazırlık;


Rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yer bulun kendinize. Rahat bir pozisyonda ister bağdaş kurup bir meditasyon minderi üzerine, isterseniz bir sandalyeye oturabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şey omurga hattınız dik olmalı.


Yağ Ritüeli;


Saf yağlar, beş duyumuza hitap eden ve frekansımızı yükselten muhteşem araçlardır.

Bu çalışmada eğer evinizde bir buhurdanlık varsa Saf Koruma Yağından birkaç damla damlatarak meditasyon öncesi ortamı koruma için hazırlamış olursunuz. Buhurdanlık yoksa da iki el bileğinize birer damla Saf Koruma Yağından damlatın.




Ritüel için meditasyon ve Niyet;


Birkaç derin nefes alıp vererek bedeninizi hafif hafif gevşetin.

Gözlerinizi kapatın ve içinizden veya yüksek sesle:

“Sevgili Yüksek benliğim, beden devamın yüksek benliği ve takım arkadaşlarım, Lütfen enerjimi dışardaki herkesten ve her şeyden geri alarak ilahi hattımın ön yüzünde toplayın. Derin bir nefes alın:


Niyet:


“Sevgili Yüksek benliğim enerjiktik alanlarla ve rehberlerle çalışarak dünyanın ilahi manyetik alanına bağlanmanızı istiyorum. İlahi manyetik alandan akan manyetik enerjinin;

**Bulunduğum bu mekanın (ev/veya işyeri) tüm duvarlarına manyetik duvar oluşturmasına niyet ediyorum. (bütün duvarların manyetik enerji ile korunma altına alındığını imgeleyin)

***Sonra Aura alanıma güçlü bir koruma kalkanı kurmasına niyet ediyorum diyorsunuz ve;


(Başınızın yaklaşık 20-30 cm. Üzerinden başlayan ve tüm bedeninizi saran bir enerji girdabı canlandırın. Girdap ayaklarınıza kadar inerken tüm auranızı içine alsın. Ayaklarınızı da tamamen içine alsın, hatta ayaklarınızın altına 10-20 cm daha inmesine izin verin. )


Bu koruma alanı 12 saat boyunca beni her türlü, olumsuz enerji, negatif bağlantı, şeytani güçler, mantar, bakteri, virüs ve parazitler, nazar, kem gözden korusun. Özgür iradem dışında hiçbir negatif aura alanıma ve fizik bedenime girmesin. Kullandığım bu saf koruma yağının frekansı ile aura alanımdaki koruma kalkanı rezone olarak yağı sürdüğüm, kokladığım anda koruma aktifleşsin. Ve öyledir, ve öyledir, ve öyledir.”

GÜNLÜK AKTİFLEŞTİME:

1) Evden çıkarken ve/veya uyandığınızda

2) Akşam yatarken uykuda;

İki bileğinize Saf Koruma Yağını sürün ilahi manyetik koruma kalkanım (ben uyurken/ ben sokaktayken/ben işyerindeyken/ ben metrodayken…)aura alanımı tam koruma sağlıyor dediğiniz ve kokuyu hissettiğinizde size koruma sağlar

3) Evde / Ofiste: Buhurdanlık ile ysaf koruma yağını kullanarak koruma alanı kurabilirsiniz.



Keyifli Korumalar dilerim..





302 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page