top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

Neptün ve Jüpiter Gezegen Enerji Yağmuru

Balık burcunda Neptün, Jüpiter Kavuşumu




166 yıl sonra tarihi bir ana şahitlik ediyoruz.

Bu iki gezegenin pozitif enerjilerinden faydalanmayı seçebiliriz.


Gezegen Enerjileri Nedir, diye sorarsanız?


Gezegen enerjileri arınma/yüklemesi Serafim meleği tarafından Seraphim Blueprint öğretmeni Ruth Rendely e kanallık yolu ile yapılan bir seri uyumlamadır.

Tıpkı günlük vitamin ihtiyaçlarımızı nasıl takviyeler ile alıyorsak, gezegenlerinde olumlu özelliklerini bu yolla almamız mümkündür.


Jüpiter Gezegen Enerjisi Nedir? Ne işe Yarar?


Mitolojide tanrıların babası olarak bilinen Jüpiter neşe, bolluk, zevk, zenginlik veren bir güçtür. Astrolojide bu gezegen en büyük yardımcı, en fazla iyilik eden güç sayılır. Dokunduğu her şeye bolluk veren Jüpiter şans gezegenidir. Yıldız haritasında geçtiği evlere (o evlerle ilgili konularda) bolluk verir. Jüpiter'in doğum haritasındaki konumu kişinin zevke olan düşkünlüğünü belirtir. Jüpiter varlık, zenginlik ve maddesel kazançları yönetir. Ayrıca görüş, iyimserlik, inanç, sadakat, adalet, güven ve akıl getirir. Jüpiter kafanın ve işlerin gelişmesini gösterir. Onun için din, felsefe gibi konularla ticaret, ekonomi gibi konular Jüpiter'e bağlıdır. Güneş sistemindeki tüm gezegenlerin toplamından (Güneş dışında, o bir yıldızdır) daha büyük olan Jüpiter'e bolluk gezegeni denir. Büyük bir resim çizerek sizin her konuda büyük düşünmenizi ister. Bazen Jüpiter geçtiği evle ilgili konularda daha derin anlamlar arayarak felsefe yapmanıza sebep olur. Eğitimi, özellikle yüksekokul eğitimini destekler. Uzak yolculuklar da eğitim evinin bir parçasıdır ve Jüpiter haritanızda harekete geçtiği zaman çeşitli nedenlerle uzak yolculuklara çıkabilirsiniz. Jüpiter, vücutta karaciğeri ve hipofiz bezini yönetir. Astrolojik olarak Yay burcunun yöneticisidir. Zodyak'taki turunu 12 senede tamamlar ve bir sene boyunca bulunduğu burca şans dağıtır.


Searaf’a Göre Jüpiter Yağmurunun Yararları


· Şans

· Bardağın bereket ile taştığını hissetmek

· Cömertlik

· Maddi Bolluk


Bu enerji yağmuru ile Jüpiter’in bize yararlı özellikleriyle bağlantı kurarız.


· Genişleme ve büyüme ilkeleri

· Hayaller ve ilhamlar

· Bilinçötesi Ben

· Anlayabilme

· Verimlilik ve Bereket

· İnanç ve iyimserlik

· Din ve felsefe

· Sıcakkanlılık

· Sağduyu


Neptün Gezegen Enerjisi Nedir? Ne işe Yarar?


Neptün gezegeninden “esrarlı” diye söz edilir. Mitolojide Neptün, deniz tanrısıdır. Aslında deniz de bilinmeyen ve sınırsız bir unsurdur. Neptün sınırları aşmayı ve engelleri yıkmayı temsil eder. Ama bu yıkma daha çok düşünce şeklinde ortaya çıkar.


Neptün arındırır, temizler ve saflaştırır. Kabalığa tahammülü yoktur ve yakınından geçen diğer gezegenleri de arındırır ve saflaştırır. Son derece duyarlı olan Neptün bizim de duyarlı olmamızı sağlayarak sanatçı ve yaratıcı yönümüzü ortaya çıkarır.



Seraf’a göre Neptün yağmurunun yararları


· Müziğe yatkınlık

· Ruhsallığa yatkınlık

· Belirsiz ve ince farklılıkları anlayabilme

· Duygusallık

· İnsanlarda tanrısal olanı görebilme


Bu enerji yağmuru ile Neptün’ün bize yararlı özellikleriyle bağlantı kurarız.

· Duyarlılık

· Psişik ve Mistik Güçler

· Evrensel Bilinç

· Rüyalar ve hayaller

· Yanılsama

· Tanrısal Şefkat




183 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page