top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

İçimdeki Çocuk Nasıl İyi Olacak?

Tezahür Teknikleri, İçideki Çocuk, Numeroloji, Olumlama, Mindfulness



İçinizde iyileşmek için yalvaran çocuğu hiç fark ediyor musunuz? Bende yok demeyin çünkü o hepimizin içinde ve duyulmayı, görülmeyi, iyileşmeyi bekliyor. Bu çocuk, çocukluğumuzdaki tüm olumsuz anıları ve deneyimleri taşıyan derin bir içsel varlıktır.

 

Gerçekte, bu, geçmişte yaşadığımız acıların bedenimizde hapsolmuş enerjisidir.

 

Zaman zaman, içinizdeki bu çocuk, bir şey veya birisi tarafından geçmişte yaşadıklarına benzer bir şekilde tetiklendiğinizde ortaya çıkar. Bu tür olumsuz deneyimler ortaya çıktığında da, ilk yaşandığı anda olduğu gibi hareket etme eğiliminde olan bir tepki verir.


Zaten her ne oluyorsa dön 0-7 yaş aralığna bak denmiyor mu? Tezahür söz konusu olunca da durum farklı değil elbette. Dön 0-7 yaş aralığan bak diyoruz?



Peki NEDEN içimizdeki o yaralı çocuğu iyileştirmemiz bu kadar önemli sizce?



İçimizdeki çocuğu iyileştirmeye çalışmak istememizin nedeni, eğer bunu yapmazsak, işi beş yaşımızdaki halimizin yönetmesine izin vermemizdir.



Ve Tezahür & Farkındalık Koçu olarak bunun birinin tezahür etme ve istediklerini hayatına çekme yeteneğini ne kadar etkilediğini sıklıkla görüyorum.



Birçoğumuz tatmin edici, bereketli, enerjik olarak uyumlu hayatlar yaşamak istiyoruz ve yaralı beş yaşındaki benliğiniz sürekli tetiklenen öfke nöbeti modundayken bunu yapmak biraz zor!


Bir yetişkin olarak kontrolün sizde olduğunu fark etmeniz ve kabul etmeniz önemlidir . Artık kontrolden çıktığını, sevilmediğini ve görülmediğini hisseden o çocuk değilsiniz . Haytaınızın direksiyonu sizin elinizde, sürücü koltuğundasınız ve güzel, bereketli yaşamınız üzerinde tam bir özerkliğe sahipsiniz. 



İÇİNİZDEKİ ÇOCUK ŞİFASI NEDİR?


"İçimizdeki çocuğu iyileştirmeden, dış dünyadaki yaraları tamir etmek zordur."


İçimizdeki çocuğu iyileştirmek ve sakinleştirmek, güçlü yetişkinler olarak en güzel, en bereketli, en tatmin edici hayatlarımızı yaşamamız için gerçekten önemlidir! 


İçimizdeki çocuğun iyileşmesi aslında en derin parçalarımızı kazıp bu parçalarımızın güvende, onaylanmış ve görünür olmasını sağlamaktır. Birikmiş acıyı salıvermeye ve serbest bırakmaya odaklanır, böylece artık olaylar tarafından o kadar derinden tetiklenmeyiz ve güçlü, rasyonel bir şekilde tepki verebiliriz.



İÇİMİZDEKİ ÇOCUĞU İYİLEŞTİRMEYE NASIL BAŞLAYABİLİRSİNİZ?



FARKINDALIK VE KABUL İLE BAŞLAYIN


 İlk adım, içsel çocuğunuzun varlığını kabul etmek ve onun duygularını fark etmektir. Onunla ilgili olan duyguları tanıyın ve onları reddetmek yerine kabul edin.


Gerçekten iyileşmek ve yolumuza devam etmek için öncelikle hissettiğimiz deneyimleri ve acıyı kabul etmeli ve onaylamalıyız . Onay olmadan süreci başlatamayız. Direndiğin şey varlığını sürdürür. Bu , her şeyi masaya yatırmak, gerçekte ne olduğunu görmek, size gerçekte nasıl hissettirdiğini kabul etmekle ilgilidir . 


Unutmayın, içinizdeki çocuk görülmek, duyulmak, onaylanmak ve sevilmek için yalvarıyor. Kabullenmek ilk ve cesur adımdır. 



ŞEFKATLE YAKLAŞIN


İkinci adımda içsel çocuğunuza ilgi gösterin ve ona şefkatle yaklaşın. Onun duygularını ciddiye alın ve ona sevgi dolu bir şekilde yaklaşın.


Nazik olun, şefkatli olun ve kendinize (ve içinizdeki çocuğa) karşı sevgi dolu olun.

Önünüzde bir çocuk hayal edin, daha da iyisi, önünüzde bir çocuk olarak SİZİ hayal edin. İçinizdeki Çocuğa Şefkat Meditasyonuna bu linkten ulaşabilirsiniz.



ONA MEKTUP YAZIN



İçinizdeki çocuğa bir mektup yazın. Bu, içinizdeki çocuğun iyileşme yolculuğu için inanılmaz derecede güçlü ve etkili bir egzersizdir .


Gerçekten dinleyin. İçinizdeki çocuk ne duymak istiyor ?


İçinizdeki çocuğun neyi duymaya ihtiyacı var?


İçinizdeki çocuğu iyileştirme egzersizinin ne kadar rahatlatıcı, dinlendirici ve derinlemesine onarıcı olabileceğine şaşıracaksınız. 


içinizdeki çocuğa iyileştmek için kendinizle çalışabileceğiniz 30 günlük yazma günlüğüme bu linkten ÜCRETSİZ olarak ulaşabilirsiniz.



OLUMLAMALAR YAPIN


Olumlamalar gerçekten harikalar yaratabilen son derece dinamik ve enerji açısından güçlü araçlardır.


Olumlalar ile ilgili hatırlamnız gereken en önemli şey, onların sizin frekansınız ile uyumlanıyor olmasıdır.


Eğer sizinle aynı rezonansa girmezlerse , beyninizin onları kabul etme ve onları 'reddetme' olasılığı daha düşük olacaktır . Ve siz sadece papağan gibi kelimeleri tekar etmekten başka bir şey yapmamış olacaksınız.


Olumlanın frekansına uyumlanarak yeni düşünceleri nazikçe beynimize öneriyoruz ve hiçbir şeyi 'zorlamıyoruz' veya 'empoze etmiyoruz' .


İyileşme asla zorlamakla ilgili değildir. Alanı açıyoruz ve şifa enerjisinin içeri girmesine  izin veriyoruz.


Olumlamalarınızı beyninizin alfa seviyesinde olduğu anlarda yani sabah uyanır uyanmaz, yada uyumadan önce yapmanızı tavsiye ediyorum. Ve öncesinde de biraz nefes çalışması yaparak bedeni geveşetmeyi ihaml etmeyin.



İşte sizi bu konuda destekleyeck bazı olumlamalar.


Güvendeyim

Derinden seviliyorum ve takdir ediliyorum.

İçimdeki çocuğu sevgiyle kabul ediyorum ve ona derin bir şekilde şefkat gösteriyorum.

Her gün içsel çocuğumla bağlantı kurmayı ve onun ihtiyaçlarına dikkat etmeyi öncelik haline getiriyorum.

İçsel çocuğumun sesini duymak için sessizliğe ve içsel rehberliğe zaman ayırıyorum.

Kendimi rahat hissettiğimde, içsel çocuğumun neşesini ve coşkusunu hissediyorum.

Geçmişte yaşanan travmatik deneyimlerin etkilerini iyileştirmek için içsel çocuğumla birlikte çalışıyorum.

İçsel çocuğumun ihtiyaçlarını karşılamak için sağlıklı sınırlar belirliyor ve kendi ihtiyaçlarımı da önemsiyorum.

Hayatta neşe, merak ve keşif duygularını tekrar keşfetmek için içsel çocuğumla birlikte oynuyorum.



Bu olumlamalar, içsel çocuğunuzu sevgiyle beslemek ve onunla sağlıklı bir bağ kurmak için güçlü bir araç olabilir. Her gün tekrarlayarak ve içtenlikle hissederek kullanabilirsiniz.



SON OLARAK 

 

 

Geçmişteki yaralarınızı ve birikmiş acılarınızı tamamen iyileştirebilecek gücünüz var. Bunu kesinlikle hak ediyorsunuz Sadece adım atıp en mutlu hayatınızı yaşayabilirsiniz.

 

  

Yani bir dahaki sefere tetiklendiğinizi hissettiğinizde…

 

  

İçinizdeki şifalanmayı isteyen çocuğun farkına varmaya çalışın.

 

  

Ona ihtiyacı olan sevgiyi gönderin ve geçmişteki acılarınızın hafızasının yok olmasını izleyin.

 

  

Her zaman olduğu gibi sizden haber almayı çok isterim!

 

 

Aşağıya yorum yapın ve bana içinizdeki çocuktan bahsedin👇🏽📝

 

 

 

O çocuk ne zaman sevgi ve ilgi için ağlıyor?

 

 



 

 

NOT: İçinizdeki çocuğun çalışmasını geliştirmenin ve enerjinizi ve titreşiminizi arzuları tezahür ettirmeye kaydırmanın güçlü bir yolunu arıyorsanız


Ücretsiz Mini Tezahür  Ritüelimin bir kopyasını  buradan indirin .








23 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page