top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

Bolluk Zihniyetine mi Geçmek İstiyorsunuz?

Güncelleme tarihi: 25 Eki 2023

O zaman Bu Sabah Rutinlerini Hayatınıza Katın



İstediğiniz büyük değişikliği yapabilmek için, bilinçaltınızın sizi tuttuğu konfor alanınızdan uzaklaşmaya, yani biraz rahatsız olmaya başlamalısınız. Bu da örneğin sabah saat 8'de uyanmaya alışkınsanız, bu yeni alışkanlıkları yaratarak dönüşümünüzü başlatmanıza yetecek kadar zamanı sağlamak için artık uyanma saatinizi 1-2 saat geri almanız gerektiği anlamına gelir.


Abraham Hicks'in dediği gibi, "sabah uyandığımızda meditasyon yapmak için en iyi kapasiteye sahip oluruz " çünkü zihnimiz hâlâ oldukça sessizdir. Tüm başarılı insanlar her sabah meditasyon yapar ve bu, yeni rutininizin önemli bir parçasıdır.


Lütfen şu anda para realitenizin nasıl düşündüğünüze göre yaratıldığını ve farklı sonuçlar istiyorsanız bunu değiştirmeniz gerektiğini unutmayın


Ve yine önemli diğer bir konuda; eylemlerimiz düşüncelere dayanır. Yani herhangi bir şekilde harekete geçmeden önce kendinizi doğru titreşim seviyesine ayarlamanız gerekir. İlham verici bir eyleme geçmeden önce, genellikle aynı anda ve aynı yerde tekrarlanan, odaklandığınız bir dizi olaydan oluşan bir ritüel yaratmanız gerekir.


İşte size Bolluk Hızlandırıcı seminerlerimde bahsettiğim sabah ritüellerini bir kez de burada paylaşıyorum.


Meditasyon yapın

Benim önerim, uyandığınızda yapacağınız ilk şeyin meditasyon yapmak olmasıdır. Her zaman söylediğim gibi “Meditasyon Olmadan Asla”


Meditasyonun gücünün sınırsız olduğunu ve onu zihninizi, hafızanızı ve odaklanmanızı eğitmek için kullanabilirsiniz. Meditasyon, zihni eğitmeye yönelik bir disiplindir.


Benim için meditasyon, zihnin çok doğal ve yumuşak bir şekilde sakinleştirilmesi durumudur. Kafanızdan geçen bir düşünceyi fark ettiğinizde, dikkatinizi yavaşça tekrar nefesinize odaklayın.. Günde yalnızca 5 dakika ile başlayabilirsiniz, ancak ideal olarak 30 dakika veya daha fazlasını yapmak hedefiniz olsun.

Bunun nasıl yapılacağına dair 1:1benimle meditasyon yapmayı seçebilirsiniz. Yine YouTube Kanalımdaki meditasyon kayıtlarına buradan ulaşabilirsiniz


Bolluk Meditasyonu Yapın

Kendim için ve bolluk hedefinize özel olarak size önerdiğim şey, bolluk meditasyonu yapmanızdır. Bolluk meditasyonu sizin frekansınızı yükseltmek ve tezahür niyetlerinizi güçlendirmek için çalışır.


Sabah yapacağınız nefes meditaysonundan farklı olarak kendinize bolluğun doğuştan gelen hakkınız olduğunu öğreten ve zihninizi bu bilinçte tutan bir meditasyon olmalı.


Ve bu meditasyonu en az 30 gün aralıksız yapmanız önmelidir.





Görselleştirme Sabah rutininin bir sonraki adımı hayal gücünüzü çalıştırmaktır. Bu, zihninizde ne istediğinize dair bir görüntü oluşturarak hedefinizin gerçek görselleştirilmesidir. Olmak istediğiniz yere ulaşmak için görselleştirmenin hayati önem taşıdığına inanıyorum. Her sabah birkaç dakika buna mutlaka zaman ayırın. Halihazırda olduğunuz yerde kalabilir ve sakinleşen zihninizi, o günü mümkün olduğunca ayrıntılı bir şekilde yaratmayı düşündüğünüz her şeyi görselleştirmeye yavaşça yönlendirebilirsiniz . Bunu ayrıntılı olarak yapın ve bu görüntülerde kendinizi tasvir etmeye çalışın. Yani ideal olarak dışarıdan izlemek yerine gördüklerinize duygusal olarak dahil olursunuz ve görselleştirmenizin ana karakteri siz olursunuz.


Olumlamalarınızı Ayna Karşısında Yapın


Sabah rutininizde önerdiğim bir sonraki adım, olumlamaların gücünü kullanmaktır. Ben şöyle yapıyorum, kalkıp banyoya gidiyorum ve aynada gözlerimin içine bakarak hedeflerimi olumlamalarımı tekrar ediyorum.


Ve bunu 5 dakika boyunca aralıksız yapıyorum, bazen en sevdiğim şarkılardan birini arka plana koyuyorum, ama şarkı sözleri olmadan, bu yüzden kendi kendime telkinimi engellemiyor.

Kendi kendime telkin aşamasında aslında aynaya bakarak şimdiki zamandaki her şeyi onaylıyorum,




Mesela şöyle şeyler söylüyorum:


• Arzuladığım her şeyi yapabilecek kapasiteye sahibim.

• Ben bolluğum

• Ben bir para mıknatısıyım

• Mutluyum ve bolluk içindeyim

• Harika bir gün geçirmeye hazırım

• Bugün ve her zaman minnettarım

• Seviliyorum ve ben sevgiyim

• Ben güzelim



Egzersiz Yapın Yaptığım bir sonraki şey genellikle 30 - 60 dakika boyunca egzersiz yapmaktır. Benim haytaıma katabilidğim tek egezersiz bir kaç topraklanma ve sabah yürüyüşü şeklinde. İtiraf ediyorum dahaa fazlası benimde sınırlarımı çok zorluyor. Gerçek şu ki bu rutinin o kadar önemli bir parçası ki, sabah 30 dakika bile olsa yürüyüş yapmak moralimi yükseltiyor, enerjimi yükseltiyor ve günümü değiştiriyor, bu kısmı atlayamadım...



Yazmak, Duygu Günlüğü Tutmak

Egzersizden sonra masama oturuyorum ve yazmaya başlıyorum.

İki farklı şey yazıyorum.

  • O gün derinden takdir ettiğim 10 şey. Bunlardan beşi çevremde sahip olduğum, gördüğüm ve bildiğim şeyler.Diğer beşi henüz burada olmayan şeyler ama yine de şimdiki zamanda yazıyorum.

• 20 kez ana hedefimi yazıyorum. Evet yalnış duymadınız en büyük hedefimi günde 20 ila 50 kez yazıyorum. Bazen bunu sabah ve akşam yarı yarıya yapıyorum, böylece siz de aynısını yapabilirsiniz. Tabii asıl hedefinizi yazmak istemiyorsanız o haftanın hedefini, o ayın hedefini, hatta o günün hedefini yazabilirsiniz, neye odaklanacağınız size kalmış. ancak hedefi yazarken, sanki ona sahipmişsiniz gibi yazılması gerektiğini unutmayın.


Bu arada kendinizle yazarak çalışmalar yapabilceğiniz ÜCRETSİZ duygu günlüğü dökümanına buradan ulaşabilirsiniz.



Çalışmak - Sabah rutinimdeki bir sonraki adımım 45 ila 60 dakika çalışmak. 9/5 Çalışanlar için bu özel adımın sabahları herkes için gerçekleşmeyebileceğini biliyorum, ancak zihninizin, işten yorgun döndüğünüz akşama göre sabahları çok daha açık olduğunu unutmayın.

Yani eğer sabahları ekstra yer açabilirseniz, örneğin altı yerine saat 5'te uyanırsanız, bunu akşama bırakmak yerine sabah yapmanızı tavsiye edeceğim bir şeydir, çünkü çoğu zaman akşama kalırsa erteleme çukuruna kalacaktır. Ve siz bu adımı atlayacaksınız. Unutmayın ki başarılı insanlar her gün bir şeyler çalışırlar, her gün bir şeyler okurlar. Ama sadece okumaktan daha fazlası, onu tekrar tekrar okuyarak çalışırlar, ana fikirleri not ederler, çünkü bilgiyi bu şekilde aklınızda tutarsınız ve onu hayatınızda uygulamanın yollarını bulursunuz.


Benim güçlü önerim,T.Harv Eher'in "Milyoner Aklın Sırları" kitabını okumaya başlamanız olacak. Kitap başlı başına bir hayat değiştiricidir ve daha önce bir veya 10 kez okumuş olmanıza bakılmaksızın hem size hem de çevrenize çok yardımcı olacaktır. Kitabın özetine bu linkten ulaşabilirsiniz....


Umarım bu yazıyı okumaktan keyif almış ve bir kısmını da olsa sabah rutinlerinize dahil etmeye niyet edersiniz. Hangileri sizin rutinlerinize dahil olacak lütfen bana bunu bildirmekten çekinmeyin.


Ama eğer, bu adımlardan kendiniz bir rutin oluşturmakta zorlanıyorsanız, o zaman sizi Mindfulness Para Programıma davet ediyorum. Bu programa katılarak; benim rehberliğimde, sizinle benzer sorunlara sahip diğer girişimci kadınlarla birlikte bir program dahilinde daha hızlı ve etkili bir şekilde ilerlemeyi seçebilirsiniz.

Proram online video eğiitm şeklinde ilerlediği için, kendi zamanınızda ve ritminizde çalışma imkanına sahip olacaksınız.






146 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page