top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

7 Maddede Çekim Yasası ile Aşkı Kendinize Çekin

Çekim Yasası, Tezahür, Manifest, Aşk




Aşk, hayatımızdaki en güzel duygulardan biridir. İster ruh eşiniz olsun, ister ideal eşiniz olsun, ister şu an içinde bulunduğunuz ilişikiye daha fazla sevgi katmak olsun, yaşamınızda sevgiyi büyütmek için çekim yasasını kullanmanıza yardımcı olacak 7 ipucunu paylaşacağım sizinle.


Çünkü tezahür içsel enerjinizin arzunuzla hizalanması ile mümkün olur.



1.YATAK ODANIZDAKİ ENERJİYİ ARINDIRIN



Evrende her şey enerjidir. Bunu biliyoruz, her obje, her eşya enerji tutar. O yüzden öncelikle uyuduğumuz odanın enerji temizliği ile başlayalım mı frekansımızı artırmaya..


Sevgiyi tezahür ettirmek istediğinizde bunun bu kadar önemli olmasının nedeni , yatak odanızın kutsal bir alan olması ve sunulma şeklinin ve içindeki eşyaların ya sevgiyi çekmeye ve geliştirmeye yardımcı olması ya da olmamasıdır . 


Bu nedenle , yatak odanızdaki alanı palo santo veya adaçayı kullanarak temizlemek inanılmaz derecede yararlı olabilir , böylece her türlü negatif enerjiden kurtulursunuz.



Mekanı temizledikten sonra belki odanıza romatik tonlarda objeler alabilirsiniz. Pembe mumlar, gece lambalar vb.



2 GEÇMİŞİNDEN ÖZGÜRLEŞ

Evren boşluk sever...Biliyoruz ki geçmişte taklı kaldığımız ahhh keşke dönse diye hayalini kurduğumuz geçmiş ilişkilermiz de alanımızda olumsuz yer kaplar. Hele kızgınlıklarımız, pişamanlıklarımız ve affedemdiğimiz yaşanmışlıklarımız. Burada da ufak bir bağ kesme ritüeli yapmamız gerekecek.



Hayatınızda yeni bir aşkın ortaya çıkmasını istiyorsanız veya mevcut romantik ilişkinizi geliştirmek istiyorsanız, geçmişteki sevgililerinizden kurtulmanız gerekir .





3 NET OLUN VE FENG SHUİ DEN DE DESTEK ALIN

Ne istediğinizi netleştirin. Hayalinizdeki partnerin nasıl biri olduğunu tam olarak belirleyin. Kişilik özelliklerini, fiziksel görünüşünü, değerlerini ve sizinle olan ilişkisini düşünün. Onu her hali ile yaşamınızda hissedin.



O kişi hayatınızda şu anda olsaydı yatak odanız nasıl olurdu?


Hatta odanızda sembolik olarak aşk köşesi yapın ve oraya çift semboller koyun. Örneğin bir çift kırmızı mum olabilir. İki adet komidin, iki adet okuma lambası gibi.



4. EVREN BOŞLUK SEVMEZ

Bunu biliyoruz ve bunu hayrımıza kullanmayı seçmeliyiz. Madem evren boşluk sevmiyor belki sevgiliniz için bir diş fırçası alarak onu alanınıza davet edebilirsiniz. Gelsin ve o diş fırçasını kullanmaya başlasın.

Yada bir çekmecenizi onun kullanması için boş bırakmak, yatağın her zaman tek tarafında uyumak gibi.....



Hayatımızda yeni bir şeyi tezahür ettirmek istediğimizde, bunun için ALAN olması önemlidir.



5. YAŞAMAK İSTEDİĞİNİZ AŞKI GÖRSELLEYİN

"Neye odaklanırsanız onu büyütürsünüz" der çekim yasası. Yaşamak istediğiniz ilişkiye, aşka dair görseller, objeler, sanat eserlerini yatak odanızda o niyet ile kullanın.





Örneğin bir birbirine sarılmış bir çifte ait heykel olabilir






Belkide ilişkinize ait görsellerden oluşan güçlü bir vizyon panosunu da yatak odanıza asabilirsiniz.


Unutmayın, arzu ettiğiniz ilişkiye dair hisleri hissediyor olmanız onu tezahür ettirmenize yardımcı olacaktır.



6. YATAK ODANIZ KUTSAL ALANINIZ

Yatak odanızı yaşam alanına dönüştürmeyin.

Orası sizin kutlanız olsun


Uyu ve seviş....



Odaya televizyon, dizüstü bilgisayar, yiyecek ve diğer çeşitli şeyleri getirmek aslında mekanın frekansını ve titreşimini değiştirecektir.


Çünkü mekanınıza ne kadar çok ENERJİ ve DENGE getirirseniz, günlük yaşamınıza da o kadar çok yansıyacaktır 🍃



7 .SEVGİ TİTREŞİMİNİ ARTIRIN

Kenid titreşiminizi arttıracak araçlar kullanarak kendi enerjinizi de sevgiye açmalıısnız.


Örneğin doğal taşlar bu konuda her zaman ilk tercihiniz olabilir. Pembe Kuvars kalp çakranızı açarak sevgi frekansınızı güçlendirmek için size destek verecektir.


Pembe Kuvars'ın aynı zamanda kalbi arındırıp sevgiyi almaya teşvik ettiği de biliniyor ; sevgi, kendini sevme, dostluk, derin içsel iyileşme ve huzur duygularınızın güçlendirmek için bu doğal taşı üzerinizde ve yatak odanızda bulundurun. 


Aşk ve beraberinde gelen güçlü bir cinsellik enerjisi için sakral çakranızı destekleyecek Ylang Ylang gibi, Paçuli gibi saf uçucu yağları da kullanabilirsiniz.




Enerji alanınızda derin bir temizlik ve sonrasında da sevgiye açılan aşk frekansınızı güçlendirdiğimiz "Kalp Çakrasını Açan Venüs Enerji Bileklik" çalışmasını da bu konuda destek olarak kullanmayı seçebilirsiniz.




Kalp çakrası, sevgi ve şefkat ile bağlantılıdır. Bu çakra açık olduğunda, aşka daha açık hale gelir ve onu hayatınıza çekmeniz kolaylaşır.


"Kalp Çakrasını Açan Venüs Enerji Bileklik", kalp çakranızı açmaya ve sevgi enerjisini hayatınıza çekmeye yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmıştır. Bileklik, doğal taşlar ve Venüs gezegeninin enerjisini kullanarak kalp çakranızın dengesini ve uyumunu sağlar.


Daha fazla bilgi için bu benimle whatsapp dan iletişime geçebilirsiniz.

Ürün hakkında daha fazla bilgi için bu bağlantıyı ziyaret edin




Bu ipuçları ve kalp çakrası bilekliği ile, ruh eşinizi hayatınıza çekmeye ve sevgi dolu bir ilişki kurmaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz.



Umarım bu yazı sizin için faydalı olmuştur. Yorumlarınızı bekliyorum


Sevgiler


Ebru



Not: ✨ Size bu konuda çok güçlü bir çalışma yapabileceğiniz mini tezahür ritüelimin ücretsiz bağlantısını paylaşıyorum.

göz atmayı unutmayın











.





16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page