top of page
  • Yazarın fotoğrafıEbru

4.4.2020 5.45

Jüpiter Plüton Enerji Gönderimi



PLÜTON GEZEGEN ENERJİSİ


Mitolojide yeraltı tanrısını simgeler. Plüto bilinmeyeni, yani ölüm ve ölümden sonraki hayatı temsil eder. Yeniden doğuşun, dönüşümün, başkalaşımın, başlangıç ve bitişin gezegenidir. Plüto psikolojik bakımdan bilinçaltını gösterir. Saplantıları, tabuları, alışkanlıkları, krizleri, yaşam ve ölüm gibi temel konuları yönetir.

Yıldız haritasında yer değiştirirken kişinin her türlü zorluğun üstesinden gelmesini sağlar. Pluto bulunduğu herhangi bir ev ya da yakınlaştığı gezegene yoğunluk ve güç verir. Pluto’un yıldız haritasındaki yeri, bilinçaltındaki gizli güçleri kişinin ne ölçüde dışa vurabileceğini ve ne ölçüde kullanabileceğini gösterir. Yine gezegenin haritadaki yeri, yeni koşullar karşısındaki tutumu açıklar.

Pluto gizli kalmış, görülmeyen, saklanan şeylerinde yöneticisidir. Vücutta üretim sistemi, idrar yolları ve mesaneyi temsil eder. Astrolojik olarak Pluto Akrep burcunun yöneticisidir. Pluto 246 yılda turunu tamamlar ve bir burçta 32 yıl kadar kalır.

Seraf’a göre Plüton yağmurunun yararları

  • Değerlendirme ve karar vermede yetkinleşme

  • Düşünce kalıplarını kırarak herşeyin gerçek değerini fark edebilme

  • Yaşamın geçici olduğunu kavrama

  • Şükran duygusunda artış

  • Hayatın geçici olduğunu bilerek hareket etme

  • Doğrudan ve yerinde davranışlar


JÜPİTER GEZEGEN ENERJİSİ


Mitolojide tanrıların babası olarak bilinen Jüpiter neşe, bolluk, zevk, zenginlik veren bir güçtür. Astrolojide bu gezegen en büyük yardımcı, en fazla iyilik eden güç sayılır. Dokunduğu her şeye bolluk veren Jüpiter şans gezegenidir. Yıldız haritasında geçtiği evlere (o evlerle ilgili konularda) bolluk verir. Jüpiter'in doğum haritasındaki konumu kişinin zevke olan düşkünlüğünü belirtir. Jüpiter varlık, zenginlik, ve maddesel kazançları yönetir. Ayrıca görüş, iyimserlik, inanç, sadakat, adalet, güven ve akıl getirir. Jüpiter kafanın ve işlerin gelişmesini gösterir. Onun için din, felsefe gibi konularla ticaret, ekonomi gibi konular Jüpiter'e bağlıdır. Güneş sistemindeki tüm gezegenlerin toplamından (Güneş dışında, o bir yıldızdır) daha büyük olan Jüpiter'e bolluk gezegeni denir. Büyük bir resim çizerek sizin her konuda büyük düşünmenizi ister. Bazen Jüpiter geçtiği evle ilgili konularda daha derin anlamlar arayarak felsefe yapmanıza sebep olur. Eğitimi, özellikle yüksek okul eğitimini destekler. Uzak yolculuklar da eğitim evinin bir parçasıdır ve Jüpiter haritanızda harekete geçtiği zaman çeşitli nedenlerle uzak yolculuklara çıkabilirsiniz. Jüpiter, vücutta karaciğeri ve hipofiz bezini yönetir. Astrolojik olarak Yay burcunun yöneticisidir. Zodyak'taki turunu 12 senede tamamlar ve bir sene boyunca bulunduğu burca şans dağıtır.

Seraf’a Göre Jüpiter Yağmurunun Yararları

  • Şans

  • Bardağın bereket ile taştığını hissetmek

  • Cömertlik

  • Maddi Bolluk

Bu enerji yağmuru ile Jüpiter’in bize yararlı özellikleriyle bağlantı kurarız.

· Genişleme ve büyüme ilkeleri

· Hayaller ve ilhamlar

· Bilinç ötesi Ben

· Anlayabilme

· Verimlilik ve Bereket

· İnanç ve iyimserlik

· Din ve felsefe

· Sıcakkanlılık

· Sağduyu



SERAPHIMBLUEPRINT GEZEGEN ENERJİSİ HAKKINDA


“Gezegen enerjileri arınma/yüklemesi Serafim meleği tarafından Seraphim Blueprint öğretmeni Ruth Rendely e kanallık yolu ile yapılan bir seri uyumlamadır.


Seraf, Ruth’a, düzenli olarak belirli gezegen enerjileri ile bağlantı kurmanın, insanlara, yararlı olacağını açıkladı. Seraf, bu enerji ile yıkanmanın, bedensel, duygusal ve spritüel yeteneklerimizin gelişmesine, nasıl yardımcı olduğunu vurgulayıp, bunun da aynı vitaminlerin hayatımızdaki önemi gibi, eş değerde olduğunu belirtti. Atalarımız, bu gezegen enerjilerini, doğal yoldan ve doğrudan gezegenlerden alırlardı. Zamanımızda ise atmosferimizin kirlenerek, yoğunlaşması sonucu bu enerjilere olması gerektiği gibi ulaşamıyoruz.

Gezegen enerjileri yüklemesi, bizim bu gezegenlerin olumlu özellikleri ile rezonansa girmemizi sağlar. Fiziksel, duygusal, ruhsal anlamda bizi destekler. Gezegen enerjileri aynı zamanda doğal taşlara da yüklenerek, kalıcı bir şekilde faydalanmamızı sağlar.

Yağmur olarak adlandırmasının bir nedeni de bunun aslında bir arınma işlevi gördüğüdür. Yani bu enerjiler bizim enerji sistemimize ulaştıklarında bir süreç başlatıyorlar temizleme ve arınma görevini yerine getiriyorlar. Hatta bazılarına göre sağanak ve duş gibi bazı öğrenciler tanımlıyor. Ya da şöylede benzetebiliriz. Siz duştayken bir sabun veya jel kullanıyorsunuz bu çok güzel koku yayıyor. Ve bu duşunuzu aldıktan sonraki üzerinizdeki koku bir süre devam eder ve dışarıya doğru yayılır sizden işte bu yağmurlarda buna benzer bu yağmurlar size anlık bir iyileştirme ve yarar sağlar. Ancak daha sonra bir süre daha sizin kendi enerji alanınızda bunlar kalır ve auranıza yayılır.

Üzerinizde taşıdığınız uyumlanmış kristal kuvarstan hazırlanmış bileklik enerjinizi destekleyecektir. “


*SeraphimBlueprint Hakkında Bilgi



SeraphimBlueprint 1.basamak öğretmeni Ebru Şener tarafından yapılacaktır.



*SeraphimBlueprint hakkında detaylar için;


146 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page