GİZLİLİK POLİTİKASI

Bu web sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. İnternet kullanıcılarının gizliliğe verdiği önemi anlıyoruz ve bu Gizlilik İlkesi bu web sitesinde toplanılan kişisel bilgileri nasıl kullandığını açıklamaktadır. Bu web sitesini kullanarak bu Gizlilik İlkesi’nde yer alan gizlilik uygulamalarını kabul ediyorsunuz. Bu gizlilik uygulamaları değişebilir ancak yapılan değişiklikler duyurulacaktır. Sunduğunuz kişisel bilgilerin nasıl kullanılacağını anladığınızdan emin olmanız için web sitesini her ziyaretinizde Gizlilik İlkesi’ni okumanızı öneririz.

 

1. TOPLADIĞIMIZ BİLGİ

Müşterilerimize hizmet edebilmek için isimler, adresler, telefon numaraları, e-posta adresleri ve ziyaretçilerimiz gönüllü olarak verdiğinde kredi kartı bilgileri gibi bizzat teşhis edilebilir bilgiyi saklayabiliriz. Kişisel bilgilerinizi sadece şu amaçlar için saklıyoruz; (1) istediğiniz ürün ya da servisleri ulaştırmak; (2) Kullanım Şartları ile olan uygunluğunuzu doğrulamak; (3) içerik gelişimi ve geri bildirim amaçları ve (4) gerektiğinde web sitesi, ürün ya da servislerimizle ilgili olarak size ulaşabilmek için.

Örneğin; bizden kabul ettiğiniz üçüncü parti bir teklifi yerine getirebilmek için bize yazılı bir izin vermediğiniz sürece, bilgilerinizi üçüncü partilerle ASLA paylaşmayacağız. Bu bilgiyi saklamamıza izin vererek, içinde size gönderebileceğimiz ilgili üçüncü parti tekliflerinin de yer aldığı ürünler ve servisler ile ilgili bedava bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda bizimle olan deneyiminizi de kişiselleştirebilmemize izin vermiş oluyorsunuz ki size en kaliteli servisi verebililyoruz. Bu web sitesinde e-posta adresinizi vererek bizden e-posta almayı kabul etmiş oluyorsunuz. Bu e-posta listesine olan üyeliğinizi istediğiniz zaman çıkış yapma bağlantısına basarak ya da e-postada yer alan diğer aboneliği kaldırma seçenekleri ile iptal edebilirsiniz. Sadece, direkt olarak ya da bir üçüncü parti aracılığı ile bize kendileri ile iletişim kurma izni veren insanlara e-posta gönderiyoruz.

 

2. ÜÇÜNCÜ PARTİ EYLEMLERİ

Tanıtabileceğimiz hiçbir üçüncü partinin eylemlerini kontrol etmiyoruz ve bu eylemlerden sorumlu değiliz. Kaliteli şirketler ile çalışmaktan gurur duyuyoruz ancak bu üçüncü partilerin davranışları üzerinde hiçbir kontrolümüz yok. Bu üçüncü partilerin eylemlerinden sorumlu olmasak da çalıştığımız üçüncü partilerle ilgili bize geri bildirim yapın ki tüm müşterilerimize gelecek hizmetlerimizi geliştirebilelim.

 

3. ÇEREZLER

İlgilerinize özel olarak size içerik sunabilmek için çerez kullanabiiriz. Çerezler tercihlerinizi saklamak için bilgisayarınızın tarayıcısı tarafından kullanılan metin dosyalarıdır ve web sitemizle olan kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmemizi sağlar.

 

4. ÜÇÜNCÜ PARTİ WEB SİTELERİ 

Bu web sitesi ve/veya buradaki ürünler ve/veya buradaki servisler sizi üçüncü partilerin sahip olduğu ya da üçüncü partilerce kontrol edilen web sitelerine yönlendirebilir. Bu üçüncü partiler üzerinde bir kontrolümüz yoktur ve bu web sitelerinin ya da şirketlerin gizlilik ilkeleri ya da içeriklerinden sorumlu değiliz.

Sitemizin kullanımı sırasında oluşabilecek herhangi bir hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme, bilgisayar virüsü, hat ve elektrik arızası sonucunda ortaya çıkabilecek doğrudan veya dolaylı zarar, ziyan ve masraflardan gozde.online sorumlu değildir.

gozde.online, üçüncü şahıslar tarafından idare edilen internet sitelerine bağlantılar ve yönlendiriciler sağlamaktadır. Ancak, bu sitelerin içeriklerini denetlememekte ve bu sitelerin kullanımından doğabilecek her türlü zararlara karşı gozde.online tarafından garanti verilmemektedir.

Aynı şekilde, başka sitelerden gozde.online‘nın izni olsun ya da olmasın gozde.online sitesine link verildiğinde de, bu tür linklerin kontrol edilememesinden kaynaklanan yapı nedeniyle gozde.online‘nın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Sitemizde yer alan bilgi, materyal ve bunların düzenlenmesi konusundaki telif hakları gozde.online'na aittir. Sitemiz materyallerine ait tüm telif hakları, tescilli marka, patent, entelektüel ve diğer mülkiyet hakları gozde.online‘nda saklıdır. Bir kişi ve/veya kuruluş, önceden gozde.online‘nın iznini almadıkça, sitemizin belli bir kısmını başka bir WEB sitesinde kullanılamaz, başka bir web sitesinin bağlantısını kuramaz.

 

5. BİLGİ GÜVENLİĞİ TAAHHÜTÜ 

Sizden toplanan tüm bilgi teknik ve fiziksel olarak güvenli bir ortamda tutulmaktadır. Çevrimiçi hassas bilgileri korumak için SSL şifreleme kullanıyoruz ve çevrimdışı kullanıcı bilgilerini korumakiçin elimizden geleni yapıyoruz. Ne yazık ki internette hiçbir iletimin %100 güvenliği garanti edilemez. Sonuç olarak, bilgilerinizi korumak için makul önlemler alsak da bize ilettiğiniz bilgilerin güvenliğini temin edemez ya da garanti edemeyiz ve siz risk size ait oluyor.

 

6. İLETİŞİM

Bizimle iletişime geçmek istiyorsanız ebruyilmazsener@gmail.com adresine eposta gönderebilirsiniz. Mükemmel müşteri hizmeti yanı sıra mükemmel ürün ve servis sunmak için çabalıyoruz. Bu Gizlilik İlkesi ya da icraatlarımız ile ilgili sorularınız varsa yukarıda belirtilen yöntemle lütfen bizimle iletişime geçin.

 

7. ÇOCUKLARIN GÜVENLİĞİ

Çocukların mahremiyetinin korunması özellikle önemlidir. Bu sebepten ötürü Sitemizde, 18 yaşından küçük olduğunu bildiğimiz kimseler hakkında asla bilgi toplamıyor ve düzenlemiyoruz ve Sitemizin hiçbir kısmı 18 yaşından küçüklerin ilgisini çekmek için tasarlanmamıştır.

 

8. SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİKLERİ

Bu Gizlilik Sözleşmesi değişikliğe tabidir. Ebrusener.com Gizlilik Sözleşmesi’ndeki herhangi bir değişiklik sitede duyurulacaktır. Site kanalıyla ebrusener.com'a gönderilen tüm bilgiler, değiştirilmiş şekliyle Gizlilik Sözleşmesi’nin şart ve koşullarına tabidir.

Ebru Şener

 

KİŞİSEL VERİLERİN KULLANIMINA İLİŞKİN AÇIK RIZA METNİ
EBRU ŞENER tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”)’nun “Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü” başlıklı 11. maddesi uyarınca “Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni” aracılığıyla işlenen kişisel verileriniz hakkında bilgilendirildim. Ebru Şener ile mevcut veya kurulacak olan ilişkim kapsamında;
• Online eğitim kayıt teyidi ve katılımımın sağlanması amacıyla; İsim ve soyisim ile sınırlı olacak şekilde kimlik bilgilerim ile iletişim bilgilerimin,
• Katılım yapılan eğitime ilişkin içerik ve sair bilgi dokümanlara erişim ve tarafımla paylaşılabilmesi amacıyla; iletişim bilgilerimin
• Dijital pazarlama yapılması amacıyla; İsim ve soyisim ile sınırlı olacak şekilde kimlik bilgilerim ile iletişim bilgilerimin,
• Yeni eğitim e-postaları ve e-bültenlerin gönderimlerinin sağlanması amacıyla; İsim ve soyisim ile sınırlı olacak şekilde kimlik bilgilerim ile iletişim bilgilerimin,
• Etkinlik ve organizasyonların düzenlenmesi amacıyla; İsim ve soyisim ile sınırlı olacak şekilde kimlik bilgileri ve iletişim bilgilerimin,

işlenmesini onaylıyorum.
 

 

ONLİNE EĞİTİME İLİŞKİN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA METNİ
Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerinin korunmasını amaçlayan 7 Nisan 2016 tarihli ve 29677 Sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)’nun “Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü” başlıklı 10. maddesi ile 10 Mart 2018 tarih ve 30356 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ uyarınca işbu Aydınlatma Metni ile Ebru Şener(www.ebrusener.com) tarafından işlenen kişisel verileriniz hakkında sizleri bilgilendirmeyi hedeflemekteyiz.


1.VERİ SORUMLUSUNUN KİMLİĞİ
Ebru Şener, KVKK ve ilgili düzenlemeler kapsamında “Veri Sorumlusu” sıfatına haiz olup tarafımıza aşağıda yer verilen iletişim bilgileri aracılığıyla ulaşmanız mümkündür.
E-posta : ebruyilmazsener@gmail.com


2.İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZ
Ebru Şener eğitim ve yayınları kapsamında aşağıda yer alan kişisel verileriniz işlenmektedir;
Kimlik Bilgileriniz: Adınız soyadınız
İletişim Bilgileriniz: Elektronik posta adresiniz
Online eğitime katılarak, 6698 sayılı KVKK uyarınca, www.ebrusener.com ile paylaştığınız işbu kişisel verileriniz, tamamen veya kısmen, otomatik olarak, veyahut herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilerek işlenebilecektir.


3. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI
Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz eğitim ve organizasyonların digital ortamda gerçekleşmesi ve hukuki gereklilikler çerçevesinde hizmet sağlayıcı/ yazılım firma ve yetkilileri ile paylaşılabilecektir.


4. KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMLERİ, İŞLENME AMAÇLARI VE HUKUKİ SEBEPLERİ
4.1. Toplanma Yöntemleri: Ebru Şener, kişisel verilerinizi eğitim hizmetlerine katılım ve/veya Ebru Şener organizasyon veya yayınlarına üyelik esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizlerden internet ve e-posta aracılığıyla ve yazılı, sözlü ve elektronik mecralardan yukarıda yer verilen amaç ve hukuki sebeplere istinaden toplanmaktadır.


4.2. İşleme Amaçları- Hukuki Sebepleri:

İŞLEME AMAÇLARI

  • Online Eğitime kayıt ve katılımın sağlanması, Eğitim hizmetinin uzaktan eğitim teknolojisinin gereklerine uygun şekilde geliştirilebilmesi, 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile bu düzenlemelere dayanak yapılarak hazırlanan 26.08.2015 tarihli 29457 sayılı RG’de yayınlanan Elektronik Ticarette Hizmet Sağlayıcı ve Aracı Hizmet Sağlayıcılar Hakkında Yönetmelik, 27.11.2014 tarihli ve 29188 sayılı RG’de yayınlanan Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği ve diğer ilgili mevzuat kapsamında katılımcının ad-soyad ve e-posta adreslerinin teyit edilmesi, Katılım yapılan eğitime ilişkin içerik ve sair bilgi dokumanlarının paylaşılması,

  • E-posta veya Telefon kanalları aracılığıyla iletilecek öneri/geri bildirim/bilgi taleplerinin değerlendirilebilmesi, cevaplandırılabilmesi ve bildirimler uyarınca iyileştirme çalışmalarının yapılabilmesi,

  • Yeni eğitim e-postaları ve e-bültenlerin gönderimlerinin sağlanması, Dijital pazarlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi

 

HUKUKİ SEBEBİ

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorun

  • Açık Rızanızın olması

 

5. KİŞİSEL VERİSİ İŞLENEN İLGİLİ KİŞİNİN HAKLARI
Kanun’un 11. maddesi hükümleri uyarınca kişisel verilerinize ilişki olarak aşağıdaki haklarınız bulunmaktadır.
Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi halinde bu işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.


6. HAK VE TALEPLERİNİZ İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMEK İSTERSENİZ
İlgili kanun ve sair mevzuat dahilinde öngörülen yasal haklarınız uyarınca taleplerinizi dilekçe ile yukarıda yer verilen adresimize bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla ulaştırabilirsiniz. Bunun yanında, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkına Tebliğ”in 5. maddesi uyarıca kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirdiğiniz ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle ebruyilmazsener@gmail.com adresine iletebilirsiniz.
Bu kapsamda yapılacak olan başvurular tarafımızdan yapılacak kimlik doğrulamasını takiben kabul edilecek olup, talepleriniz, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 gün içinde sonuçlandırılacaktır.

 

© 2021 Ebru Yılmaz Sener

Sosyal Medya

  • Facebook
  • Instagram